Locatie

Openingstijden

Zaterdag 11 November
10:00 - 17:00
Zondag 12 November
10:00 - 17:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
kleine workshop
Omschrijving activiteit(en):
Korte activiteit mogelijk
Activiteit(en):
kleine workshop
Omschrijving activiteit(en):
Korte activiteit mogelijk

Lusterworkshops

zutphen

Jacqueline de la Rie

Ontspanning door creatieve inspanning 

Het werken met powertex in combinatie met een diversiteit aan materialen is een ontdekkingstocht om je creativiteit te ontplooien.

In de powertex heb ik meerdere certificaten behaald zodat ik deze technieken ook aan anderen kan overbrengen. Mijn schilderijen zijn voornamelijk abstract en kleurrijk. Mezelf blijven ontwikkelen doe ik o.a.door bij andere kunstenaars een workshop te volgen met nieuwe technieken. Deze zijn dan weer goed te combineren met de powertex.

Met veel plezier organiseer ik diverse activiteiten zoals cursussen en workshops. Wat ik in het geven van workshops belangrijk vind is dat de cursist zelf op een ontspannen manier ontdekt wat er allemaal mogelijk is.

De omgeving in en om het atelier is een grote inspiratiebron voor jong en oud. (Atelier Lusterworkshops: Marsweg 115-1, 7202 AT)

Workshop aanbod: mozaïeken(a la Gaudi), powertex(verharder) schilderijen of beelden, sieraden, klompen pimpen, decoupage (pimpen met papier, bijv. vogelhuisje of koe), bloemschikken, porselein verven (o.a. etagère, tapas of thee ), Venetiaanse maskers beschilderen, encaustic (bijenwas,schilderen met strijkijzer)

 

Marsweg 115-1
7202 AT zutphen
Gelderland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden
Top