Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Luster Workshops

Zutphen

Welkom in mijin atelier tijdens het Landelijk atelier weekend.  Naast het kijken kunt je ook genieten van een kopje koffie of thee.

Jacqueline vindt het werken met powertex in combinatie met een diversiteit aan materialen een ontdekkingstocht om je creativiteit te ontplooien.

Haar schilderijen zijn voornamelijk abstract en kleurrijk.

Ontwikkelen doet ze o.a.door bij andere kunstenaars een workshop te volgen met nieuwe technieken. Deze zijn dan weer goed te combineren met de powertex.

 In de powertex heeft zij meerdere certificaten behaald zodat ze deze technieken ook aan anderen kan overbrengen.

Het ruime atelier van Jacqueline is in Zutphen, Marsweg 115-1.  Een fijne werkplek met veel creatieve materialen.

Belangrijk bij het geven van workshops vindt zij dat iedereen op een ontspannen manier ontdekt wat er allemaal mogelijk is en zijn creativiteit kan ontplooien.

Haar atelier is dan ook een grote inspiratiebron voor jong en oud.

Met een breed scala aan verschillende workshops zijn er een tal van mogelijkheden voor vrijgezellenfeestjes, teambuilding, bedrijfs- en teamuitjes, familie- of vriendendag, kinderactiviteiten bij bedrijven of B.S.O. 's

 

Marsweg 115-1
7202 AT Zutphen
Gelderland

  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden

Deelnemende ateliers

OpenArtExchange

NU TE ZIEN: The Book of Casca

Sinds lange tijd maakt Casca er een gewoonte van om oude leesboeken te gebruiken om zijn schetsen vast te leggen van de imaginaire wezens die zijn gedachtewereld bevolken. Deze keer vond hij een oud Afrikaans reisboek

Ton van Sprang

Het beeldhouwen is voor mij een fascinerende bezigheid waarbij de uitdaging ligt in het creëren van iets wat er nog niet is.

Ik ben autodidact beeldhouwer waarbij mijn voorkeur uit gaat naar het werken met natuurlijke materialen zoals steen en hout. Binnen de enorme diversiteit aan stenen, kies ik uit de...

Gentiana Zinderdingen

Beelden en sieraden met hout

...

Kim Otten

Het mijn missie om mensen te helpen met het herontdekken van hun creativiteit!

Tijdens het Landelijk Atelierweekend kun je mijn werk komen bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Ook krijg je dit weekend 10% korting op jou aankoop.

Ontdek, doorbreek, creëer. Vanuit deze kernwoorden inspireer ik anderen om hun...

Top