Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Luster Workshops

Zutphen

Welkom in mijin atelier tijdens het Landelijk atelier weekend.  Naast het kijken kunt je ook genieten van een kopje koffie of thee.

Jacqueline vindt het werken met powertex in combinatie met een diversiteit aan materialen een ontdekkingstocht om je creativiteit te ontplooien.

Haar schilderijen zijn voornamelijk abstract en kleurrijk.

Ontwikkelen doet ze o.a.door bij andere kunstenaars een workshop te volgen met nieuwe technieken. Deze zijn dan weer goed te combineren met de powertex.

 In de powertex heeft zij meerdere certificaten behaald zodat ze deze technieken ook aan anderen kan overbrengen.

Het ruime atelier van Jacqueline is in Zutphen, Marsweg 115-1.  Een fijne werkplek met veel creatieve materialen.

Belangrijk bij het geven van workshops vindt zij dat iedereen op een ontspannen manier ontdekt wat er allemaal mogelijk is en zijn creativiteit kan ontplooien.

Haar atelier is dan ook een grote inspiratiebron voor jong en oud.

Met een breed scala aan verschillende workshops zijn er een tal van mogelijkheden voor vrijgezellenfeestjes, teambuilding, bedrijfs- en teamuitjes, familie- of vriendendag, kinderactiviteiten bij bedrijven of B.S.O. 's

 

Marsweg 115-1
7202 AT Zutphen
Gelderland

  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden

Deelnemende ateliers

Lamozanja

Naast recent werk, dat bestaat uit beelden van Keramiek en Glas, zal ik u graag de plek laten zien waar ik Pâte de verre Workshops geef!

U bent van harte welkom!!

...

Teatral Textielkunst

 

Fijn als u langskomt tijdens het open atelierweekend! Wij zijn er tussen 11 en 17 uur

Bertina Slettenhaar – Teatral Textielkunst

Textiel is onze tweede huid en daardoor onlosmakelijk met ons verbonden. Textiel werd vervaardigd van de natuur uit onze directe omgeving. Dat oer-gevoel volgt Bertina en daarom werkt zij met lokale...

brighart

Kom gerust even kijken .

wil je een afspraak brighart@kpnmail.nl

Brighart studeerde van 2004 tot en met 2007 op de Vrije Academie, werkplaats der beeldende kunsten te Den Haag. Van 2010-2011 op de WDK in Rotterdam .In Brighart’s expressionistische schilderijen  komen thema’s naar voren als: Vreugde, Energie, Neutrino’s, Higgs deeltjes, Energiebronnen...

Sasha Zuidam en Annemarie van Ulden

Sasha Zuidam is graficus en leidt u graag rond in haar atelier op zaterdag. Op zondag zal beeldend kunstenaar Esther van Duffelen haar werk tonen. Voor mensen die slecht ter been zijn is het atelier op de derde etage moeilijk bereikbaar.

...

Top