Locatie

Openingstijden

Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Vestzaktheatertje laat van zich horen
Omschrijving activiteit(en):
op het podium van het vestzaktheatertje Kunst & Koffie staan kleine voorstellingen voor jong & oud. Vandaag geven we een klein voorproefje van wat je kan verwachten. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!

KunstPost LOOkatie364

Den Haag

Centraal in het hart van de Haagse wijk Mariahoeve, in maar vooral op Winkelcentrum Mariahoeve, ligt KunstPost LOOkatie364. In LOOkatie hebben niet alleen 10 kunstenaars hun werkplek, ook 6 maatschappelijke initiatieven hebben hier hun basis. Naast de ateliers en initiaiteven die te bezoeken zijn, is ook ons vestzaktheatertje 'Kunst & Koffie' geopend. Nieuwsgierig? Kom ons bezoeken op zondag 27 juni 2021 van 12-17 uur.

LOOkatie364 is goed bereikbaar met OV. Tram 6, halte Vlamenburg, ligt voor de deur. NS-station Den Haag Mariahoeve ligt op loopafstand (of ga een paar halte met tram 6). Op straat kun je gratis parkeren.

Kan je het niet vinden? bel: 06- 4475 8897 dan loodsen we je telefonisch binnen.

Het Kleine Loo 364
2592 CK Den Haag
Zuid-Holland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Fotografie
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Christien de Jong

Christien de Jong is beeldend bezig op vele fronten. Ze maakt een ontdekkingsreis door de wereld van technieken en materialen: tekenen, schilderen, boekjes maken, drukken, papier en karton. Bezig zijn is belangrijk: de weg er naar toe is minstens zo belangrijk als het eindresultaat.

Faceook: christien.de.jong.50. Hier kunt...

GiorgiArtStudio

Giorgi Shengelia werd geboren in 1977 in Sukhumi, Georgie. Hij studeerde aan de Academy of Art in Tbilisi.

Sinds 2003 woont en werkt Giorgi in Bergen, het kunstenaarsdorp langs de Noord-Hollandse kust. Hier maakt hij zijn schilderijen, installaties en sculpturen en fotografeert hij.

Zijn inspiratiebronnen zijn eindeloos: de natuur, de stad, het...

Atelier Albecam

Hallo,

Ik ben Albert en ik zou het leuk vinden om je te zien tijdens het open atelierweekend op 26 en 27 juni. Ik maak hyperrealistische schilderijen van jazzmuzikanten, deze zijn dit weekend tussen 11.00 en 17.00 zien in mijn atelier en woonruimte in een oud schoolgebouw in Schiedam. 

Naast een overvloed...

Atelier HOOGLANDER

Mijn naam is Sonja Hooglander, beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de kunstacademie en heb mijn atelier in het monumentale Veenhuizen. Mijn disciplines zijn schilderen/tekenen, fotografie en grafische kunst. Tevens geef ik individuele lessen aan zowel kinderen als volwassenen. Momenteel houd ik mij bezig met een nieuwe serie werken: emotion and erotic...

Top