Locatie

Lise Colpa

Boskoop

 

Sieraden gemaakt op oude ambachtelijke manier van de goudsmid, daarbij gebruik makend van oud zilver en scherven of stukjes drijfhout gevonden op het strand of ander waardeloos materiaal

Locatie Burgemeester Colijnstraat 253
2771 gp Boskoop
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 18:00
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Zaterdag Demonstratie

Demonstratie van het smelten van zilver en er een staafje van gieten. Daarna laat ik zien hoe dit staafje als uitgangsmateriaal dient voor het maken van sieraden, bijvoorbeeld door er draad van te trekken of het tot plaat/strip uit te walsen. 

 

Zondag Demonstratie

Demonstratie van het smelten van zilver en er een staafje van gieten. Daarna laat ik zien hoe dit staafje als uitgangsmateriaal dient voor het maken van sieraden, bijvoorbeeld door er draad van te trekken of het tot  plaat/strip uit te walsen.

Deelnemende ateliers

Erve de Hoogenkamp/ art

Het atelier is gevestigd op Erve de Hoogenkamp.in IJhorst Ter gelegenheid van het landelijk atelier weekend exposeren/verkopen naast het keramisch werk ook nog meerdere gast kunstenaars met zeer verrassend en uiteenlopend werk.

The art of... een weekend vol verrassingen

Ik stel u voor  Meliinda Koopman uit Leidschendam Zij is...

VBK-Breda

De VBK is een vereniging van maximaal 43 actieve en enthousiaste beoefenaars van de schilderkunst uit Breda en wijde omgeving.

Onder begeleiding van twee professionele kunstenaars schilderen wij elke dinsdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur zelfstandig en gezamenlijk in twee grote ateliers van de Nieuwe Veste in Breda.

Wij hopen u op...

MyTa mosaics

Verschillende mozaïek technieken met verschillende materialen

...

Jan Schoffelmeijer

Top