Locatie

Kunstkamer Kraai

Nijmegen

Kunstkamer Kraai is een kunstdierenwinkel en atelier.

In de kunstdierenwinkel (galerie) zijn wisselende exposities, met kunst bij het thema ‘kunstdierenwinkel’. We hebben schilderijen, tekeningen, beelden, taxidermie ennnn.... kadootjes! Om jezelf of een goede vriend te verrassen. In de kunstdierenwinkel is zowel 'Kunst' als 'kunst' te zien en te kopen.

Het atelierdeel is een werkruimte voor kunst. Specialisatie zijn installaties van Helen van den Doel; schilderijen en objecten van Donimique Ebbeng; en schilderijen, beeldend en taxidermie van Karen van Dooren.

Helen maakt installaties en objecten waarin het menselijk lichaam een rol speelt. Maar ook webben en nesten kun je in haar werk aantreffen.

Dominique maakt alles wat mooi is. Ze is gespecialiseerd in het werken in opdracht: (psychologische) portretten van uw huisdier, uw geliefde met een dier, muur- en wandschilderingen, schilderijen, objecten en kadootjes op verzoek.

In het werk van Karen gaat het bijna altijd over mensen, ook als dieren afgebeeld zijn. Er zijn o.a. zelf opgezette dieren, die menselijke trekken vertonen door de houdingen en situaties waarin ze geplaatst zijn. Ze zijn onderdeel van de wereld en thema’s die ook in de scilderijene te zien zijn.

 

In dit atelier dat aan de kunstdierenwinkel vast zit wordt werk gemaakt voor verschillende exposities in binnen- en buitenland. 

Iedereen mag het atelier in lopen om het werk te zien, te zien hoe er Kunst gemaakt wordt of om zijn huisdier te laten zien of vast te (laten) leggen.

Er worden ook workshops gegeven, volg het op facebook: 'kunstkamer kraai'.

www.karenvandooren.nl

http://www.dominique-ebbeng.nl 

Website Helen van den Doel volgt.

Locatie Bottelstraat 8a
6511XB Nijmegen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.karenvandooren.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier de Claudy

Beedhouw in steen van Nell van de Looij , met name hardere steensoorten

Schilderijen van Claudy Cellier, met olieverf gecombineerd met blad edelmetalen 

...

Hans Jasperse - Atelier De Draai

Atelier De Sluiswachters

Marjolein Bresser

Welkom op deze kleurrijke verkooptentoonstelling. Prijzen van €30 tot €700. En het geven van opdrachten voor een schilderij van uw huis of kantoor enz. Voorbeelden zie website

...

Top