Locatie

Kunstatelier K.Schuite

Zutphen

Welkom in mijn kunstatelier!

Sinds 7 jaar ben ik actief als kunstenaar met verf, steen en hout! 

Mijn werken zijn soms strak in lijnen, soms geheel vrij en intuitief. Mijn werken ontstaan vanzelf, vanuit de sterke behoefte tot iets maken ontstaat vanzelf een vorm die zich laat uitwerken. Gefascineerd door het leven, mensenlijke inner-acties en de wereld om ons heen zie ik altijd de essentie , hetgeen te zien is in mijn werken.

 

Naast eigen werk bied ik ook de ruimte voor anderen om hun creaties te laten ontstaan. Elke week is er Qunst met Kids, kunstlessen voor kinderen vanaf groep. Volwassenen kunnen zich inschrijven voor allerlei workshops waarin men hun eigen creatief-vermogen kunnen ontdekken!

Tijdens het open-atelier weekend is er van alles te zien en te ontdekken!

Wees welkom, ik ontmoet je graag????

Locatie Vispoortplein 16
7204ET Zutphen
Gelderland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.kschuite..nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Frans Bannink Kunstschilder ( O-Art )

De Euverenweg / Netty Scholtz

Femke's Atelier

Geinspireerd door graffiti, popart en streetart maak ik kleurrijke portretten van veelal vrouwengezichten. Ik vind ze op straat, in het plaatselijke weekblad, in een glossy magazine of in mijn hoofd.  Geef mij een paletmes, spuitbussen en verf en ik ben in mijn element. Ik verwonder mij over de fascinerende persoon die...

Atelier De Sprong - Ab Talmon

In samenwerking met MaCloud Gallery exposeert en verkoopt Ab Talmon schilderijen van zichzelf en daarnaast ook werken van andere kunstenaars, 3D giclées van Herman Brood en Gerdine Duijsens, zeefdrukken van verschillende kunstenaars, kunstkaarten, kunstboeken (van o.a. Wouter Stips) en design kado's en gallery uitverkoopjes vanaf 1,-!

...

Top