Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 18:00
Zondag 27 juni
11:00 - 18:00

Agenda

Keramiek Atelier Conny Pols

Klaaswaal

Beeldentuin en Galerie.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vormen en nieuwe uitdagingen. Wat kan er met klei. Geïnspireerd in wat er in mijn omgeving plaats vindt, maar vooral mijn basis, water, waarmee ik ben opgegroeid. In mijn werk is beweging en een ronde vormen altijd aanwezig. Graag werk ik in series, om zo telkens weer een nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Altijd in dezelfde vorm en kleur te werken, is niet wat bij mij past. 

Recent heb ik mijn label Klaasje uitgebracht. Gebruiksgoed en alles wat met klei gemaakt kan worden. Nederlandshandgemaakte duurzame keramiek. Klaasje is mijn tweede naam en ik woon in Klaaswaal.

Bent u nieuwsgierig geworden. Kom dan uiteraard geheel vrijblijvend, een kijkje nemen in mijn atelier.

Koffie of een drankje staan klaar.

 

Oud Cromstrijensedijk OZ 119
3286BN Klaaswaal
Zuid-Holland

  • Keramiek

Deelnemende ateliers

Hugo Galama in de Grote of Sint Clemenskerk

Met mijn weerk verwoord ik de spanningen en contrasten die ik in het dagelijks leven tegenkom. 

Zo houdt het heftig in beweging zijn van de wereld om me heen mij regelmatig bezig. Ondertussen voel ik me, net als vele anderen, gelukkig met mijn leven. In mijn werk geef ik uitdrukking aan...

Atelier Joepe Bos

Parels in het Bos
Aanleiding voor het maken van de serie Vogels 'Parels in het Bos' is mijn verwondering over de schoonheid in de natuur én de uitdaging iets van de taal van de natuur op doek te willen vangen.
Klein; 20x20cm en groter, zo 120 x 100 cm.

Atelier Annemarie en Sasha

Annemarie van Ulden is naast beeldend kunstenaar ook illustrator.   Haar werk is divers: getekende en geschilderde portretten met een ziel, maar ook tekeningen in inkt en gouache met een eigen (magisch) verhaal.  Ook experimenteert ze met materialen, zoals met inktzwam-inkt. Het werk gaat veelal over mensen en de (vaak humoristische)...

Art Collectief Vrouwenstreken

Art Collectief Vrouwenstreken bestaat al 17 jaar. Marcella Jumelet, Floor van Hoof, Ria Koks en Sandra Houtepen Strong schilderen iedere week samen maar wel alle vier totaal verschillend.

...

Top