Locatie

Keramiek Atelier Conny Pols

Klaaswaal

Beeldentuin en Galerie.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe vormen en nieuwe uitdagingen. Wat kan er met klei. Geïnspireerd in wat er in mijn omgeving plaats vindt, maar vooral mijn basis, water, waarmee ik ben opgegroeid. In mijn werk is beweging en een ronde vormen altijd aanwezig. Graag werk ik in series, om zo telkens weer een nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Altijd in dezelfde vorm en kleur te werken, is niet wat bij mij past. 

Recent heb ik mijn label Klaasje uitgebracht. Gebruiksgoed en alles wat met klei gemaakt kan worden. Nederlandshandgemaakte duurzame keramiek. Klaasje is mijn tweede naam en ik woon in Klaaswaal.

Bent u nieuwsgierig geworden. Kom dan uiteraard geheel vrijblijvend, een kijkje nemen in mijn atelier.

Koffie of een drankje staan klaar.

 

Oud Cromstrijensedijk OZ 119
3286BN Klaaswaal
Zuid-Holland

Deelnemende ateliers

Atelier Sharon Manassen

Zilverkunst van Sharon Manassen:

Zilver is een weerbarstig materiaal dat in haar bewerking een grote mate van vakmanschap vereist. Ik begin echter altijd met het verkennen wat diep vanbinnen bij mij leeft.

De dingen die mij verbazen en verwonderen. Gevoelens die uitmonden in korte simpele gedichten of teksten. Een noodzakelijke tussenfase. Dan

Kunstlokalen

Kunstlokalen is een verzamelgebouw dat plaats geeft aan creatieve ondernemers die elk in een eigen discipline werken. Sieraden ontwerp van Atelier Eefje Dekker,  Atelier Carla Nederbragt met beeldende kunst,  Hoofdkantoor bijzaken met diverse projecten, Marianne Kemp met beedende kunst en Atelier Linde Leijh met schilderijen en fotografie. Ook is het

JovanART

JovanART studio 

Atelier & Expositie

0655727837

Atelier/beeldentuin Janneke Hillenaar

Tentoonstelling: 'Van alle kanten'.

Japans penseeltekening van Janneke Hillenaar. 

Top