Locatie

Openingstijden

Zaterdag 24 Juni
10:00 - 18:00
Zondag 25 Juni
10:00 - 18:00
Zaterdag 11 November
10:00 - 18:00
Zondag 12 November
10:00 - 18:00

Agenda

Jule Jeurissen

Eindhoven

Welkom in mijn atelier in Eindhoven!

Ik ben erg gefascineerd door de verhouding tussen de mens en zijn omgeving en hoe deze waargenomen kan worden. Dat is ook de rode draad en onderliggend thema van mijn werk. Wat zien we en wat blijft voor ons verborgen? Traditionele onderwerpen als Landschap, Natuur, Model en Architectuur krijgen hierdoor een frisse invalshoek. 

Een voorkeur voor techniek en materiaalkeuze is er niet en laat mijn werk bepalen welke materiaalkeuze gemaakt moet worden. Naast getekende en geschilderde werken zit er ook een speelfilm aan te komen.

Ik exposeerde voor het eerst in 2013 in het Temporary Art Center in Eindhoven. Daarna volgden exposities in o.a. Theeschenkerij “Hof van Schoor” in Nederweert en in het Kunstcafé “Malle Abbe” in Eindhoven. Een opmerkelijke expositie had ik in het voormalige V&D-gebouw in Eindhoven, waar ik in het Warehouse of Innovation liet zien hoe leegstand de verhouding tussen mens en omgeving nadelig beïnvloedt. Recentelijk heb ik geëxposeerd bij Huiberts Biologische Bloembollen, een biologisch bloembollenbedrijf waar ik me heb laten inspireren door de verhouding tussen natuur en duurzaam ondernemerschap.

Tijdens deze twee dagen zijn er op mijn locatie schilderijen, mixed-media en korte films te zien. Een aantal van mijn schilderijen van mijn laatste expositie in het thema Vlinders en Bloemen zijn ook verkrijgbaar in kaarten. 

Ik kijk er naar uit!

Instagram: Jule Jeurissen (@jeurissenjule) • Instagram-foto's en -video's

Sint Leonardusstraat 51
5614EE Eindhoven
Noord-Brabant

  • Overig
  • Schilderijen
Top