Locatie

Jolanda van Miert

Ulvenhout

Beste kunstliefhebbers

Op 17 en 18 nov bent u van harte welkom in het atelier van Jolanda van Miert waar zij samen met Cecile van der Heijdt hun werken willen tonen.

Biografie


Cecile van der Heijdt. Hedendaags beeldend kunstenares, geboren te Breda in 1962. Heeft de leraren opleiding TeHaTex gevolgd voor hoofdvak tekenen/textiel. Heeft in limburg en Breda een aantal jaren op tradionele wijze schliderlessen gevolgd. is aansluitend abstract gaan werken nadat zij lessen is gaan volgen bij .G. van den Hamsvoort (grafisch kunstenares)Is geinspireerd geraakt met het werken met gemengde technieken. Zij vindt het leuk om nieuwe ontdekkingen te doen.

Website:
INSTAGRAM :. cecilevanderheijdt

 

Biografie

Jolanda van Miert, 1962 geboren in Breda en vanaf 1986 woonachtig in Ulvenhout. Vanaf 1996 gevolgd schildercursussen, analoge fotografie. In 2016 afgestudeerd aan kunstacademie in Hoogstraten. Haar schilderijen zijn hoofdzakelijk abstract maar maar er wordt altijd uitgegaan van bestaande vormen. De schilderijen zijn vaak warm van kleur en zijn opgebouwd met meerdere lagen met toepassing van gemengde technieken. Haar atelier is in Ulvenhout en ze neemt regelmatig deel aan exposities en andere kunstgerelateerde evenementen.

Website:
INSTAGRAM: JolandavanMiertvanOosterhout

Mail: m.v.m@planet.nl

 

Locatie Strijbeekseweg 17
4851SK Ulvenhout
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Ateliers Antarctica

In het atelier van Meggie Janssen wordt haar glaskunst getoond, zij geeft uitleg over haar inspiratie en technieken. Zij geeft in de Ateliers wekelijks les op maandag van 10:00-16:00 uur in de avonduren faciliteerd ze ruimte en materiaal aan 6 glaskunstenaars.

...

Bevo Glaskunst Atelier VOF Willem van Oijen & Rachel Daeng Ngalle

Atelier Erica Kraan - Art

Erica Kraan maakt beelden van klei en brons. Haar voorkeur ligt bij vrouwelijke vormen. Ze werkt vaak naar model.

Ook geeft ze lessen en workshops boetseren 

...

Atelier Glasmonster

Top