Locatie

joke koelemeijer

Wormer

Aquarellen, pentekeningen, houtskoolschetsen, acrylschilderwerk, etsen, monoprint, zeefdruk en linosnede, het is een grote diversiteit aan werk en technieken die Joke Koelemeijer toont in haar atelier bij 'de Lijstemaecker' in Wormer. De natuur in de ruimste zin speelt een grote rol in haar werk.

Joke is kunstenaar (auto didact), docent en lijstenmaker. Tijdens het voor- en najaar geeft zij aquarelcursus voor beginners en gevorderden. Daarnaast verzorgt ze workshops en werkt in opdracht.

Jaarlijks verschijnt er een kalender met pentekeningen van haar hand, meestal van allerlei Zaanse markante plekjes, in eigen beheer vervaardigd. 

Locatie Oosteinde 1
1531KB Wormer
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.jokekoelemeijer.exto.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag Demonstratie en aanbieding

Tijdens dit weekend zal Joke aan een pentekening werken om het publiek een indruk te geven hoe zo'n tekening tot stand komt. 

Verkoop van werk gemaakt vóór 2018 is met 15% korting op de normale prijs, m.u.v. reeds afgeprijsd werk

Zondag Demonstratie en aanbieding

Tijdens dit weekend zal Joke aan een pentekening werken om het publiek een indruk te geven hoe zo'n tekening tot stand komt. 

Verkoop van werk gemaakt vóór 2018 is met 15% korting op de normale prijs, m.u.v. reeds afgeprijsd werk

Deelnemende ateliers

Mirjam Bijvank - Atelier Oiseau Libre gaat A-Broad

Atelier l´Oiseau Libre gaat A-Broad!
Het franse atelier van Mirjam Bijvank is dit weekend te gast bij OpnameStudio A-Broad Sessions & Recordings.
Het werk van Mirjam, acrylschilderijen, gemengde technieken en glasmozaieken zijn in de maand november ook te zien bij Galerie Huis ter Heide in Drenthe (t/m 30 december) en tijdens...

Atelier Renée Blom

Grafiek is haar passie. Het aloude handwerk van etsen, lino-en houtsnede als antwoord op massaproductie en uniformiteit.

Het landschap is inspiratiebron waarbij vooral de eilanden Texel en Corsica haar speciale aandacht hebben. In het atelier ontstaan,onder invloed van de specifieke Corsicaanse muziek, de prenten en objecten.

...

MIET air

Tijdens het landelijk atelierweekend 17 en 18 november 2018 is er werk van kunstenaars te zien dat bij MIET air gemaakt is.

De werkplaats en de kasruimte is vrij toegankelijk. Een aantal kunstenaars dat bij MIET air werkt is tijdens dit weekend ook aanwezig.

...

Marjolein Bresser

Welkom op deze kleurrijke verkooptentoonstelling. Prijzen van €30 tot €700. En het geven van opdrachten voor een schilderij van uw huis of kantoor enz. Voorbeelden zie website

...

Top