Locatie

Jeannie Op 't Hoog

Tilburg

Het schildersatelier van Jeannie is opgenomen in haar woonhuis. Haar aandacht gaat vooral uit naar "de horizon" in de breedste zin. Dit kan uitmonden in diverse composities en stijlen, zowel realistisch en de laatste tijd meer abstract.  Een ander kenmerk is het kleurgebruik; helder met veel contrast. Al vele jaren gaat haar tijd en aandacht uit naar deze vorm van expressie, binnen haar atelier of tezamen met anderen schilders.

"Schilderen is een prachtig medium om meer over mijzelf en mijn omgeving te ontdekken. De natuur is hierbij een onmisbaar element wat weer samenkomt in mijn intuitieve manier van schilderen. Ik geniet en verras mijzelf en de ander steeds weer. Welkom in mijn huis en atelier! "

 

 

Locatie Academielaan 28
5037 ew Tilburg
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 16:00
Zondag:
11:00 - 16:00
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

De Euverenweg / Netty Scholtz

Kunst op de Hoek

Kunst op de Hoek is een initiatief van een kunstenaarscollectief uit de regio Zutphen dat een leegstaand winkelpand als expositieruimte heeft ingericht.

...

Adrien Jancsek atelier in Seinbrugstraat , Apeldoorn

Romantische landschappen, bloemenstillevens en expressieve portretten met Oud-meester schilder technieken van Adrien Jancsek akademischgeschoold schilderes te zien.

Haar werken zijn in openbare instellingen en in het bezit van particulieren in Nederland als in VS, Duitsland, Japan, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Hongarije, Cypers, Turkije, Mexico, Venezuela, Equator, Bernice en Brazilië. https://mag-art-adrien-jancsek.jimdo.com 

...

Li Tan

'UN MUNDO EN CAFE!’  (Een wereld in koffie!)

Ik schilder met GOUACHE op GEBRUIKTE KOFFIEFILTERS.

Deze zomer heb ik dit projekt geëxposeerd in Museo de Nerja, in Spanje. 

Dit weekend in mijn atelier in Delft!

...

Top