Locatie

Openingstijden

Agenda

Jannig Greijdanus

Heusden

Jannig Greijdanus (1944) genoot haar teken- en schilderopleiding op de Academie Minerva in Groningen en de Jan van Eijck Academie in Maastricht. Daar had zij haar eigen atelier en model ter beschikking en werkte onder supervisie van kunstenaars Ko Sarneel en Pieter Defesche. 
Greijdanus legde zich na haar afstuderen vooral toe op schilderen en tekenen, op basis van olieverf, kleurpotlood en inkt. 
 
Tijdens haar vele werkbezoeken aan India schilderde zij omvangrijke werken in waterverf en acryl. 
Waar dan ook ter wereld, zij neemt haar tekenblok en inktpennen met zich mee om haar impressies van de wereld om zich heen vast te leggen. 
Het laatste decennium heeft ze zich meer toegelegd op beelden van keramiek. Dit begon als 'hobby' naast het schilderen , maar dit beslaat inmiddels een groot deel van haar oeuvre.
 
Greijdanus' werk valt op door een mysterieuze sfeer en een sterk kleurgebruik. Bekijk je haar kunst, dan waan je je al snel in haar sprookjesachtige binnenwereld. 
 

Putterstraat 41
5256 AM Heusden
Noord-Brabant

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Keramiek
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Lamozanja

Naast recent werk dat bestaat uit beelden van keramiek en glas, laat ik u graag zien de plek zien waar ik workshops pâte de verre geef. Zo kunt u vragen stellen en de resultaten zien!

...

Inge van Haastert

 

Het zien als zodanig vormt het belangrijkste thema in mijn werk.

Mijn ogen werken niet goed samen. Mijn linkeroog is om mee te lezen en de dichtstbijzijnde détails. Met het rechter kijk ik tv en houd ik...

atelier LAK

Atelier LAK is een all-round vakman, geschoold als meubelmaker en 10 jaar actief als Maquettebouwer. Het werk van Atelier LAK varieert van objecten, etsen, muurschilderingen tot meubels.

...

Mees Douglas Art

Top