Locatie

JaJa Glaskunst

Zaandam

Bij JaJa Glaskunst vof kunt u terecht voor glaskunst en voor glas-in-lood. Het atelier is op de meeste zaterdagen van 12-17 uur open voor publiek. Op andere dagen werken we volgens afspraak. U kunt met een zelf ontworpen partoon of idee komen waarmee we aan de slag gaan, maar dat hoeft niet per se. Kijk op de website voor meer informatie: www.jajaglaskunst.nl

JaJa Glaskunst VOF

Westzijde 358

1506GK Zaandam 

Locatie Westzijde 358
1506GK Zaandam
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 17:00
Zondag:
12:00 - 17:00
Website www.jajaglaskunst.nl
Kunstsoorten
  • Glas
  • Overig

Agenda

Zaterdag Expositie, verkoop en wijnerij

Expositie en verkoop: glaskunst (in een thema), glas-in-lood, ijzerwerk, kaarsen en -standaards, licht en lampen van glas en ijzer.

Wijnerij: koffie, thee, frisje en een versnapering.

 

 

Zondag Gesloten

Deelnemende ateliers

African room

Meerdere beelden en ruimtelijkwerk van Ellen Vermeulen, gemaakt van restmaterialen  en materiaal dat je in en rondom huis gebruikt. Daarnaast zijn er schilderijen, aardewerk en speksteen werkstukken van collega kunstenaars te bewonderen.

...

MyTa mosaics

Verschillende mozaïek technieken met verschillende materialen

...

Weesper Fotoatelier

Zwart-wit maar ook vrolijke en kleurrijke foto's van landschappen of abstracte onderwerpen. Mijn website geeft een goede indruk wat voor foto's ik maak en op m'n aan-huis-atelier te zien zijn.

...

Atelier2vier8

Aterlier 2vier8 is een combinatie van een galerie en atelier in één. Het werk is geïnspireerd op de natuur. Janneke van der Knaap maakt schilderijen, collages, keramiek en houtscuptures die verwijzen naar rotsen, bomen, bergen en berglandschappen.  

Deze keer is er ook werk van een aantal plaatselijke kunstenaars te zien die...

Top