Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 18:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier
Omschrijving activiteit(en):
Meet en greet!
Activiteit(en):
Open atelier
Omschrijving activiteit(en):
Meet en greet!

JAC.GALLERY

Bussum

In het gezelligste straatje van Bussum, vind je mijn JAC Studio&Gallery. Een heerlijke plek waar ik werk aan opdrachten voor klanten, maar ook waar ik nieuwe wegen en mogelijkheden met  verf onderzoek Ik maak grote gelaagde schilderijen waar altijd een verhaal in zit. Ik vertel graag over mijn passie en neem u graag even mee in mijn wereld.Kom gezellig langs!

Kapelstraat 27
1404HV Bussum
Noord-Holland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Atelier Valkhoff

Martin en Riena Valkhoff zijn bijna altijd in het atelier aan het werk. Hun verschillen in stijl zijn direct herkenbaar. Riena werkt in acryl: strakke lijnen, kleurige vlakken. Het zijn moderne, soms abstracte, werken. Bijna altijd met een ludieke knipoog.

Martin is professioneel archeologisch tekenaar-illustrator en werkt meestal in...

KunstPost LOOkatie364

Centraal in het hart van de Haagse wijk Mariahoeve, in maar vooral op Winkelcentrum Mariahoeve, ligt KunstPost LOOkatie364. In LOOkatie hebben niet alleen 10 kunstenaars hun werkplek, ook 6 maatschappelijke initiatieven hebben hier hun basis. Naast de ateliers en initiaiteven die te bezoeken zijn, is ook ons vestzaktheatertje 'Kunst &...

Kunstcentrum De Waterkant Alkmaar

Aan het water van het Noordhollands Kanaal in Alkmaar bevindt zich het kunstcentrum De Waterkant. Een bijzondere locatie waar u de ateliers en studio's van de creatieve ondernemers kunt bezoeken. De disciplines zijn heel divers: schilderijen, keramiek, fotografie, textiel, boeken, zeefdrukken, ruimtelijk werk en meer. Kom kijken en laat je...

Atelier La Reine

Op een prachtige lokatie aan de Maas ligt het dorp Macharen, waar Willemijn Denissen haar atelier heeft. Zij werkt in steen en maakt schilderijen. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van de dagen. Wij heten U van harte welkom.

...

Top