Locatie

Iris Luhrman

Den Haag

Beeldend Kustenares/ Multidiciplinair.

De disciplines waarmee ik werk, zijn momenteel tekenen (gecombineerd met diverse materialen waaronder verf), papiercollages en installaties/beelden van natuurlijke materialen.

Het onderwerp dat nu veel naar voren komt is, verbinden; in het breedste zin van het woord, waaronder de algemene mensheid; met of afzonderlijk van elkaar, de natuur en het geloof in het oneindige (het leven als een cirkel zien).

Ik hoop hiermee mensen te kunnen inspireren en hierbij een positieve bijdrage aan de wereld te leveren.

Ook wil ik mensen in mijn werk op speelse wijze verrassen. Door gebruik van herhalende vormen, ontstaat er een een beeld dat ruimte biedt voor eigen interpretatie. Het gebruik van vormen is een terugkerend onderwerp, het heeft voor mij een symbolische waarde/betekenis die gekoppeld zijn aan verhalen of gebeurtenissen, die in het heden aanwezig zijn in de maatschappij of die ik in het verleden heb meegemaakt.

 

Locatie Professor Kaiserstraat 51
2562KA Den Haag
Zuid-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 22 Juni:
12:00 - 17:00
Zondag 23 Juni:
12:00 - 17:00
Website www.irisluhrman.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Boog Kunst en Coaching

Atelier Blijdorp

KERAMIEK zie foto Takkezooi - 8 keramische peulen bevestigd aan takken. Schilderijen zie foto studie aardlagen "Twin" olieverf, zand op karton. Atelier Blijdorp staat en hangt vol met keramisch werk en schilderijen van beeldend kunstenaar Tilly Heijster, U bent van harte welkom in mijn huis/atelier tijdens de "Landelijke Atelier Weekenden"....

Glasatelier Liéver Creatiéver

atelier Ben Stolk

Top