Locatie

Ingrid van Dooren

Valkenswaard

Ik ben professioneel beeldend kunstenaar. Na het volgen van de opleiding grafische vormgeving aan de Design Academie, verkoos ik de vrije expressie van de schilderkunst boven de computercreativiteit.

Ik maak grote abstracte schilderijen, daarbij meng ik verf met ongebruikelijke materialen, zols zand, zout, papierpulp, cement etc. Daarbij gebruik ik handen, vorken lepels, pasjes en ook weleens penselen. Ik schroom ook niet om een schuurmachine op mijn werk te zetten, om eerdere verflagen tevoorschijn te halen.

Ik ben steeds op ontdekkingsreis hetgeen tot uitdrukking komt in het toepassen van allerlei technieken,die ik me eigen gemaakt heb, zoals encaustic, wabisabi schilderen op staal en plexiglas.

Ik geef schilderlessen en workshops in mijn atelier.

Locatie Karel Mollenstraat noord 7
5552 ja Valkenswaard
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
10:00 - 18:00
Zondag:
10:00 - 18:00
Website Www.ingridvandooren.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Selene's Art

Ik ben een hededaagse abstracte kunstenares gevestigd in Nederland. Ik ben diep geïnteresseerd in het alchimistische effect van verschillende materialen, het creëren van boeiende textuur elementen en het vervolgens laar na laag toevoegen, in het nastreven van licht, diepte en interessante texturen. Mijn werk is principieel intuïtief en illustreert een dynamisch...

Joris Baudoin Picturing Museums

Picturing Museums of Museale Beelden is het project waar Joris Baudoin, beter bekend als Jorisbeton, vanaf eind 2014 druk mee is: Bezoek van de kunstmusea in Europa (tot nu toe 90), daar een dik boek over schrijven, bloggen en na ieder bezoek een reactie op de

BETO arts

Collages, Kleurenhoutsneden, Linoleumsneden, Handgedrukte Grafiekboeken.

...

Will de Heij Edelsmid

U bent van harte welkom om in mijn atelier te komen kijken naar mijn collectie en hoe ik werk!

Voor verdere info: www.willdeheij.nl

...

Top