Locatie

In den Gevert

Haaren

Atelier In den Gevert bevindt zich in het buitengebied. Naast het bekijken en bespreken van schilderijen in het atelier kunt U ook een rondleiding krijgen in de wijngaard.

Karen Pelckmans schildert op doek met acryl of olieverf.  Ze schildert vanuit kleuren en raakt geïnspireerd door indrukken uit de directe omgeving of indrukken opgedaan tijdens reizen. De indrukken laat ze op zich inwerken en de gevoelens die dat oproept leiden tot inspiratie voor haar werk. Schilderen is zo een verwerking van de vele indrukken. Bij andere werken komt de inspiratie echter geheel van binnenuit en zijn het vormen en kleuren die ontstaan vanuit onbewuste en gevoelsmatige representaties. De thema’s in haar werk zijn de natuur, mensen en de beleving daarvan. Ze raken de wereld van alle dag en de wereld van emoties.

 

Locatie Gever 8
5076NB Haaren
Noord-Brabant
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.karenpelckmans.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

KERAMIEK AGNES FLESKENS

In mijn atelier kunt u kennismaken met mijn keramisch werk.

Ik bouw mijn werk voornamelijk op met handgevormde platen klei. De huid van de klei vind ik belangrijk: er moet wat te beleven zijn aan het oppervlak.

Voor de kleur gebruik ik oxides en slibs.

...

Sjamanitas

In mijn leeratelier wordt toegepaste kunst gemaakt. Maar ook mode gerelateerde toepassingen als tassen, decoratie enz. Naast particulieren weten ook ontwerpers hun weg te vinden naar mijn atelier voor het ontwikkelen van prototypes en begeleiding naar productie.

...

KUNSTinKEER

Hanneke van Vugt is een verhalenverteller. Leer bijvoorbeeld het verhaal achter het knopenkunstwerk in de hal van het gemeentehuis in Margraten kennen. Loop een klein stukje naar de muurschildering in de speeltuin of bekijk de schilderijen, tekeningen en andere werk onder het genot van een kopje koffie of thee. 

...

Kunstenaar Henk Veen

Henk Veen  

Henk Veen, rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten. 

Henk Veen woont inmiddels in...

Top