Locatie

Ilse van Loo - remijn

Wolphaartsdijk

Ilse heeft afgelopen jaar gewerkt aan drieluiken, waarin niet alleen belevingen, maar ook andere gezichtpunten, combinatie's en komposities in kleur een vorm hebben gekregen. Het drieluik " Veere" is in een hertenperspectief geschilderd en tot stand gekomen tijdens de eerste corona lockdown. Ook zijn de balpentekeningen/ schetsen te zien die Ilse tijdens haar  "reizen" in de buurt heeft gemaakt. Werk in gemengde techniek, geinspireerd op de voormalige veersteiger is te zien in de " Oude werkplaats", waar ook de film wordt getoond.

Locatie Veerweg 55
4471 NB Wolphaartsdijk
Zeeland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
11:00 - 17:00
Zondag 15 november:
11:00 - 17:00
Website http://www.inenuitdekunst.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 14 november Winter Film
Gaat over de renovatie/restauratie van de voormalige veersteiger te Wolphaartsdijk (30 min)
Zondag 15 november Winter
Gaat over de renovatie/restauratie van de voormalige veersteiger te Wolphaartsdijk (30 min)

Deelnemende ateliers

homegallery leli.nl

EricaKraan-Art

het atelier van EricaKraan-Art bevindt zich in de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn. Ze geeft hier lessen en workshops. Haar beelden staan in de mooie centrale hal geëxposeerd. Ook zijn de prachtige schilderijen van Inez van Deelen te zien. 

...

Loek van Walsem Photographic Art

Peggy’s Paintings

Mijn schilderijen zijn abstract en de verbeelding van jezelf mag bepalen wat het voorsteld, elk schilderij heeft een naam maar je ziet nog zoveel meer. Mijn beelden zijn beelden uit de klei getrokken natuurmensen met een ziel zoals ik dat vaak hoor van mensen en omgeven van natuurproducten zoals veren...

Top