Locatie

Icara art

Herkenbosch

Leo Scholl, werkt en woont in Herkenbosch. Studeerde aan de Kunstacademie te Maastricht. Ontving diverse eervolle vermeldingen voor zijn keramische werk ( o.a. Aveiro) en won in 1992 de prestigieuze Inax Design Prize voor Europese kunstenaars in Japan. Werkt momenteel met diverse materialen en technieken welke alle in zijn galerie aan huis te zien zijn. Zoals, schilderijen, grafiek, zeefdrukken, beelden in brons en steen, keramische objecten en installaties onder glas. Zijn werk is zeer divers en elk werk heeft zijn eigen verhaal. Hij geeft ook workshops aan huis. Kom en lees de verhalen die in zijn werken te lezen zijn.  

Locatie Stationsweg 96 a
6075cd Herkenbosch
Limburg
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 22 Juni:
11:00 - 17:00
Zondag 23 Juni:
11:00 - 17:00
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
11:00 - 16:00
Zondag 17 November:
11:00 - 16:00
Website Www.icara-art.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 22 Juni Zomer Demonstratie beeldhouwen

demonstratie beeldhouwen

Zondag 23 Juni Zomer Demonstratie beeldhouwen

demonstratie beeldhouwen

Zaterdag 16 November Winter Demonstratie beeldhouwen

demonstratie beeldhouwen

Zondag 17 November Winter Demonstratie beeldhouwen

demonstratie beeldhouwen

Deelnemende ateliers

Iris Luhrman

Beeldend Kustenares/ Multidiciplinair.

 

De disciplines waarmee ik werk, zijn momenteel tekenen (gecombineerd met diverse materialen waaronder verf), papiercollages en installaties/beelden van natuurlijke materialen.

Het onderwerp dat nu veel naar voren komt is, verbinden; in het breedste zin van het woord, waaronder de algemene mensheid; met of afzonderlijk van...

Marjan Riesebos

Olieverfschilderijen op papier in lyrisch abstracte stijl. Inspiratiebron is de natuur in ongerepte vorm, en grote essenties als leegte, ruimte, stilte, vrijheid.

...

Galerie Breda

Paul Kenens

(Foto) Realistische olieverschilderijen op linnen en paneel. - Keramische Art Nouveau Jugenstil tegelpanelen. Paul Kenens, acteur, keramieker, workalcoholic, schildert in eigen atelier met een gemiddelde van één groot formaat schilderij per maand. Is aanwezig op vele schilderwedstrijden en tentoonstellingen (o.a. genomineerd voor schilderij van het Jaar 2019) Zie ook Cv...

Top