Locatie

Agenda

Hubrecht Duijker – Vinpressionist

Abcoude

Vanwege de nog altijd geldende bezoek beperkingen kan mijn galerie in eerste instantie alleen VIRTUEEL worden bezocht. Hoe precies? Door naar www.vinpressionist.com te gaan. Want daarop worden al mijn werken getoond.

Wie vervolgens een of meer schilderijen in werkelijkheid wil zien - ze ogen áltijd fraaier dan op foto's - maakt via hubrechtduijker@planet.nl een (uiteraard geheel vrijblijvende) bezoekafspraak in Abcoude.

Elke bezoeker ontvangt een originele, nergens te koop zijnde art card - én bij aanschaf een speciale korting van 15% op de website prijs van alle schilderijen en pasteltekeningen.

Wees welkom!

Blomswaard 8
1391 VC Abcoude
Utrecht

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Carla Kleekamp

Ik maak etsen en  aquarellen Nijimi oude Japanse techniek op rijstpapier

...

Paul de Graaff Photography

Paul fotografeert al decennia lang campagnes voor grote retailers. Ook leverde hij prachtige bijdrages aan Happinez en Rezidence. Maar zeker zo belangrijk zijn de intrigerende portretten die hij maakt waarin je duidelijk Paul's stijl herkent. Paul heeft een omvangrijk oeuvre eigen werk. Naast fotografie maakt paul ook beelden en schilderijen,...

atelier Aan het Zandpad

Open tuinweekend van het Tuinpad op www.tuinpadop.nl met een expositie in het atelier van stillevens en landschappen van de kunstschilder Annemieke Fictoor www.annemiekefictoor.nl en met Iconen en intuitieve wandkleden van Gea Fictoor. www.aanhetzandpad.nl

 

...

Jan van der Kamp

Botanische tekeningen en aquarellen. De tekeningen zijn in potlood uitgevoerd.

Van veel tekeningen en aquarellen zijn dubbele wenskaarten gemaakt.

...

Top