Locatie

Agenda

House of Thol hoofdkwartier

Overasselt

House of Thol is een opkomend duurzaam ontwerpmerk dat zich richt op producten die groen dagelijks leven makkelijker maken.

De groeiende collectie, bestaande uit onder andere natuurlijk watergeefsysteem Waterworks; bloembesparende schikschijven Flower Constellations; groeischijf Helios; de Poma/Olera-serie tegen voedselverspilling, en de recent uitgebrachte kiemset voor microgroentes Patella Crescenda, wordt op steeds meer plekken over de hele wereld verkocht.

Bezoek tijdens het Nationaal Atelierweekend het House of Thol hoofdkwartier, waar de concepten ontstaan, wordt geëxperimenteerd, onderzocht, de prototypes gemaakt en waar nog een deel van de collectie met de hand wordt geproduceerd.

Ontwerpers Thomas Linssen en Jana Flohr zullen gedurende het weekend beide aanwezig zijn om over House of Thol te vertellen. Daarnaast is er een expositie, zijn prototypes en experimenten te zien, en vindt een sample sale plaats met mooie aanbiedingen.

House of Thol heeft ook leuke buren: in het naastgelegen atelier werkt kunstenaar Wilfrie Linssen, en ook zij zal tijdens het Atelierweekend haar deuren openen voor bezoek.

Het House of Thol hoofdkwartier is gelegen aan het randje van natuurgebied Overasseltse en Hatertse Vennen, en een bezoek aan het atelier is perfect te combineren met een wandeling door de natuur.

De ateliers zijn beide dagen geopend van 11:00 tot 17:00.

 

Parksesteeg 8
6611 KH Overasselt
Gelderland

  • Glas
  • Keramiek
  • Overig
Top