Locatie

Openingstijden

Agenda

Hankie sieraden

Geertruidenberg

Mijn atelierruimte is beperkt. De eigenaresse van de winkel Zo-iK is bereid mij in haar winkel (brocante en 2dehands kleding) te laten exposeren. Mijn werk bestaat uit zilveren, koperen en perspex sieraden waarbij meerdere technieken aan de orde komen. Samen met de door Hennie van Tongeren ontworpen en gemaakte glazen kralen en onderdelen is er ook een ruim assortiment van deze combinatie sieraden te zien. 

Tevens is in de winkel een mooie serie foto's  van de hand van Nora Kruik te bewonderen.

Verder is Geertruidenberg een prachtig middeleeuws stadje, waar je, naast enkele interessante winkels die ook op zondag geopend zijn, kunt genieten van een hapje of drankje in de gezellige horecagelegenheden.  

Koestraat 41a
4931CP Geertruidenberg
Noord-Brabant

http://NVT

  • Fotografie
  • Glas
  • Sieraden

Deelnemende ateliers

dorine de soet

Bezoek het mooie, nieuwe,  lichte atelier van Dorine de Soet.
Laat je verrassen door het veelzijdige en bijzondere werk van deze kunstenaar.
Acryl schilderijen en collages van dieren, Zutphen , IJsselandschappen, en mensen in dagelijkse situaties. 
 
Haar werk is vooral luchtig, vrolijk en optimistisch. 
Bekijk haar website:...

Josje Jamel

Er is van alles te zien: mixed media werk op canvas en panelen, keramiek en fotografie/poëzie. Ook zijn er kunstkaarten te koop in het atelier.

...

Groeten van Marc

Atelier Groeten van Marc biedt naast schilder- en tekenlessen, workshops en tentoonstellingen ook kunstenaars een plaats om eigen projecten te realiseren. Tijdens het Landelijke Atelierweekend op 10 en 11 april stelt het atelier zijn deuren open om schilderijen en tekeningen te laten zien van Anne Kleisen en Susanne Wennekes.

...

DjonLouis

Top