Locatie

Hankie sieraden

Geertruidenberg

Mijn atelierruimte is beperkt. De eigenaresse van de winkel Zo-iK is bereid mij in haar winkel (brocante en 2dehands kleding) te laten exposeren. Mijn werk bestaat uit zilveren, koperen en perspex sieraden waarbij meerdere technieken aan de orde komen. Samen met de door Hennie van Tongeren ontworpen en gemaakte glazen kralen en onderdelen is er ook een ruim assortiment van deze combinatie sieraden te zien. 

Tevens is in de winkel een mooie serie foto's  van de hand van Nora Kruik te bewonderen.

Verder is Geertruidenberg een prachtig middeleeuws stadje, waar je, naast enkele interessante winkels die ook op zondag geopend zijn, kunt genieten van een hapje of drankje in de gezellige horecagelegenheden.  

Locatie Koestraat 41a
4931CP Geertruidenberg
Noord-Brabant
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
10:00 - 16:00
Zondag 15 november:
11:00 - 16:00
Website http://NVT
Kunstsoorten
  • Fotografie
  • Glas
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Els van Lieshout in Galerie Arti-Shock

Collages

Als beeldend kunstenaar maak ik collages van papierfragmenten gecombineerd met teken- en schilderwerk. Tijdens het Landelijk Atelierweekend heb ik een expositie gepland waar je van harte welkom bent. Ik ben dit weekend in galerie Arti-Shock aan het werk zodat je kunt zien hoe een collage tot stand komt. En met...

Ita van Driel

Olieverf- en accrylschilderijen. Onderwerpen zijn stilleven, zee en strand, gebouwen, figuratief. De gebruikte schildertechniek is een vorm van fijnschilderen en mixed media. Er wordt geschilderd op doek, canvas en board, mdf. .

 

...

t Atelier

In creatief centrum 't Atelier in Naaldwijk zijn 3 docenten, Marja Ouwerling, Henk Petermeijer en Laura Karsters. die gezamelijk meedoen aan het landelijk atelierweekend. Van mij zijn de schilderijen in de serie "Flowers On Water" te zien, en mooie nieuwe projecten waar ik mee bezig ben. Wilt u langer van...

sietse van der wal

Top