Locatie

Openingstijden

Zaterdag 10 april
10:00 - 18:00
Zondag 11 april
10:00 - 18:00

Agenda

Groeten van Marc

Amsterdam

Atelier Groeten van Marc biedt naast schilder- en tekenlessen, workshops en tentoonstellingen ook kunstenaars een plaats om eigen projecten te realiseren. Tijdens het Landelijke Atelierweekend op 10 en 11 april stelt het atelier zijn deuren open om schilderijen en tekeningen te laten zien van Anne Kleisen en Susanne Wennekes.

VESPUCCISTRAAT 35
1057 CK Amsterdam
Noord-Holland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Galerie/Atelier Sia Braakman

Tijdens het open atelier weekend heb ik, in mijn Galerie, een expositie ingericht waarbij de Mens centraal staat. Schilderijen, Keramische beelden, Porseleinen objecten vertellen hun verhaal. Hun verhaal in deze warrige tijd is een leidraad.

...

Atelierbd

Door het coronavirus was de zomereditie uitgesteld van begin juni naar 5 en 6 september. En nu komt de wintereditie daar snel achter aan. Wederom stel ik mijn atelier open voor bezoekers om te laten zien wat ik zoal maak op het gebied van keramiek en schilderijen. Voor degenen die de...

Michel te Wierik

Productieatelier Mija / Points made

Wij zijn het duurzame productie atelier Mija, waarin je terecht kunt voor alles wat met textiel te maken heeft. Van maatkleding, reparatie en opleiding. En het maken van tassen van hergebruikt materiaal. 

Naast ons atelier zijn we ook expert op gebied van slowfashion. En zijn in 2017 gestart met Points Made,...

Top