Locatie

Galerie Rueb-Tiekstra

Rijpwetering

"Bits and Pieces"

In 2050 bestaat de wereldbevolking naar schatting uit 50 miljard mensen. Een opeenstapeling van zoveel individuen, zoveel culturen met ieder een eigen geschiedenis en toekomst.

Gaat mijn werk over de mens in de toekomst? De verre toekomst heeft altijd mijn interesse gehad. Wat zou ik graag even om  het hoekje willen kijken in de wereld over 1000 jaar en over 10.000 jaar. Hoe zal de mens zich ontwikkelen? Zal de mens nog bestaan?  Kunnen we het af met een arm of een been minder? Of beter: wat missen we om een toekomst te garanderen?
Of zijn we  digitaal geworden. Zal de mens eindigen als een databankje  in de wolken? Digitale fragmenten in de lucht?

Of gaat mijn werk over : wie wil er  in  het verleden blijven? Wie leeft er met schuldgevoelens, verdriet, traumatische ervaringen, of spijt? Of durf ik zelf niet naar het verleden terug te kijken?

Ik wil met mijn beelden een opeenstapeling van fragmenten laten zien. Ieder fragment is een mens. Hoe vormen we met elkaar een wereld? Of zijn het fragmenten van de toekomst, of van mijzelf? Het blijft een grote puzzel.

Dieneke Tiekstra

Locatie Oud Adeselaan 3
2375XA Rijpwetering
Zuid-Holland
Openingstijden Zaterdag:
13:00 - 17:00
Zondag:
13:00 - 17:00
Website www.galerierueb-tiekstra.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk

Agenda

Zaterdag Workshop boetseren

1 uur durende workshop boetseren met charmotte of zelfdrogende klei.

kosten 15,00 euro incl. alle benodigde materalen.

Het is een workshop voor beginners en gevorderden. Je maakt kennis met verschillende soorten klei, de technieken en het gereedschap.

Zondag Workshop boetseren

1 uur durende workshop boetseren met charmotte of zelfdrogende klei.

kosten 15,00 euro incl. alle benodigde materalen.

Het is een workshop voor beginners en gevorderden. Je maakt kennis met verschillende soorten klei, de technieken en het gereedschap.

Deelnemende ateliers

African room

Meerdere beelden en ruimtelijkwerk van Ellen Vermeulen, gemaakt van restmaterialen  en materiaal dat je in en rondom huis gebruikt. Daarnaast zijn er schilderijen, aardewerk en speksteen werkstukken van collega kunstenaars te bewonderen.

...

Weesper Fotoatelier

Zwart-wit maar ook vrolijke en kleurrijke foto's van landschappen of abstracte onderwerpen. Mijn website geeft een goede indruk wat voor foto's ik maak en op m'n aan-huis-atelier te zien zijn.

...

Flore Zoé Studio

Flore Zoé is voornamelijk actief als kunstenaar/fotograaf, haar werk wordt internationaal geëxposeerd bij diverse galleries en musea. Daarnaast werkt ze in opdracht voor gerenommeerde opdrachtgevers in de mode- en muziekindustrie, de reclamewereld en voor grote corporate clients. Opdrachtgevers bewonderen Flore Zoé’s unieke manier van conceptontwikkeling, creatieve ideeën, persoonlijke benadering, toewijding,...

Mirakel Design, Smeden & Coachen met Passie

Waar Passie & gevoel samen komen

Symbolische sieraden, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

Welkom in het AmbachtsAtelier van Miriam, Kunstenares, Goudsmid en Encaustic Art Coach®. Miriam ontwerpt als goudsmid sieraden met eigentijdse vormgeving handgemaakt in zilver en goud met natuurlijke materialen van eigen ontwerp voor het sieradenlabel 'By Miriam'. Als Encaustic Art Coach®...

Top