Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00
Zondag 27 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Actief in atelier
Omschrijving activiteit(en):
Polijsten unieke bronzen voorwerpen
Activiteit(en):
Actief in atelier
Omschrijving activiteit(en):
Polijsten unieke bronzen voorwerpen

Galerie Drie

Son en Breugel

U bent van harte welkom in mijn atelier waar ik bronzen voorwerpen zal polijsten.                                                                                                                                        Ik laat mij inspireren door uiteenlopende gedachten en fantasieen met schoonheid of geheimzinnigheid.           

Voor een indruk van mijn schilderijen, bronzen beelden en voorwerpen zie:  Site www.willemberkers.com, FB en Instagram (@berkersw).

Tot 26 of 27 juni?

   

Texellaan 3
5691ZL Son en Breugel
Noord-Brabant

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Theo de Bruyn. Schilder

Grafisch is het beeld. Vrij en monumentaal bij tijde.Deze foto is er een uit een serie van 20 . ( per stuk 120 x 50 cm.)   En er is meer ! Kom vooral langs , u bent welkom!   Zie ook www.theo-de-bruyn.nl .

...

Kim van IJzendoorn

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons atelier in de historische binnenstad van Zutphen. Hier wordt met liefde en plezier gewerkt aan het ontwerpen en creeren van handgemaakte sieraden in collecties en unieke stukken op maat. Wij vertellen u graag meer over de verrassende collectie...

Dick Schreinders

Dick Schreinders (1970) is een telg uit een kunstschildersfamilie Schreinders. Geboren in 1970, boven de galerie van zijn ouders in Beekbergen. Hij kreeg op jonge leeftijd les van zijn grootvader Ben J. Schreinders en zijn vader Dick sr. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Spanje. De natuur van de Marina...

MALproduct

MALproduct is niet alleen een atelier maar ook een label voor keramische home producten. Het maken en verkopen van eigen collectie voert de hoofdmoot maar er is ook ruimte voor de productie voor anderen en het maken van unieke producten of kleien oplages op bestelling.

MALproduct staat garant voor een uniek...

Top