Locatie

Galerie & Art Studio Jacques Tange

Schiedam

Op deze plek vindt u het atelier en galerie van de bekende en veelzijdige kunstenaar Jacques Tange. Tijdens uw bezoek zult u verrast worden door de diversiteit van de kunstwerken en materialen. Tijdens de Landelijke open-atelierdagen kunt u de galerie bezoeken. Er zijn dan diverse activiteiten te doen. Op andere dagen zijn de galerie en studio te bezoeken. Bij interesse verwijzen we u graag door naar onze website (www.jacquestange.com) staat. Alle kunstwerken zijn zowel te koop als te huur. U kunt ook bij ons terecht voor leuke kleine accessoires zoals kussens en tassen.

Wij verwelkomen u graag met een drankje.

Schie 50
3111pn Schiedam
Zuid-Holland

Deelnemende ateliers

Ditte Benschop

Figuratieve en abstrakte objekten in diverse formaten en materialen.

Opdrachten kunnen worden besproken.

Brigitte Vermij

Acrylschilderijen van landschappen, zowel realistisch (geabstraheerd) als abstract.

Ander abstract werk en diverse onderwerpen.

Conny Pols Keramiek Atelier

Keramiek Atelier Conny Pols is landelijk gelegen in de Hoeksche Waard. Er is keramiek voor in de tuin te zien. Maar zoek u iets bijzonders voor in huis, kom dan gerust langs en kom vrijblijvend kijken. De inspiratie haalt zij uit de natuur en zet dat om in haar eigen

Anne Sey Ceramics

Ik maak keramiek geinspireerd door Japanse vormgeving, helemaal begrjipelijk als afgestudeerde Japankundige, en onder meer heb ik werkervaringen opgedaan in een potterbakkerij in Japan.

De meeste stukken maak ik op de draaischij. En ik maak mijn eigen glazuren, veelal volgens Aziatische tradities. Ieder stuk is uniek.

Voor mij is minder meer. Schoonheid

Top