Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier
Omschrijving activiteit(en):

Fimmie Meester

BAKKEVEEN

www.instagram.com/Fimmie-Meester_artist

Op zaterdag 26 juni 2021 doe ik mee met het landelijk atelierweekend en nodig ik je uit om mijn atelier eens te bezoeken, uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen. 

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. 

Past het je die dag niet, maar ben je wel geïnteresseerd, bel gerust voor een afspraak. 

Op zondag 27 juni is mijn atelier gesloten in verband met mijn afstuderen aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst en de diplomauitreiking aldaar. 

Een deel van mijn examenwerk en nog veel meer,  is te zien in mijn atelier en een deel hangt,  samen met het werk van mijn 14 studiegenoten in Pictura te Groningen. Ook daar ben je van harte welkom. De examenexpositie is te zien van 30 juni t/m 18 juli 2021 van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op 16 en 18 juli ben ik aanwezig in Pictura.

2020 en 2021 stonden in het teken van Covid-19, waardoor het normale leven ontregeld raakte. Uiteraard is dit van invloed geweest op de dagelijkse bezigheden van allen, waarmee ieder op zijn eigen manier moest leren omgaan.

Het eindexamenwerk bevat naast een serie portretten, de serie “Lock Down”, geïnspireerd op de bijzondere omstandigheden waaronder de studenten het examenjaar hebben doorgemaakt. Uit deze serie komt “Moe”.

Als tegenhanger heb ik een serie schilderijen gemaakt met het thema “Nostalgie”. Oude voorwerpen zijn afgebeeld, voorwerpen die bij velen een gevoel van herkenning zullen oproepen.

Lange Singel 23
9243KJ BAKKEVEEN
Friesland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Hanneke Luttikhuis

Mijn schilderijen op doek zijn groot met kleine afbeeldingen of groot met grote afbeeldingen. Luchten zijn een inspiratiebron.    Mijn schilderijen op paneel zijn klein. Daarin is m'n fascinatie ogen, portretten, landschappen en beeldjes.                                 ...

OpenArtExchange

NU TE ZIEN: The Book of Casca

Sinds lange tijd maakt Casca er een gewoonte van om oude leesboeken te gebruiken om zijn schetsen vast te leggen van de imaginaire wezens die zijn gedachtewereld bevolken. Deze keer vond hij een oud Afrikaans reisboek

ADRY'S ATELIER EN GALERIE

Adry's Atelier & Galerie gaat de wereld meer Kleur geven.

Adry.nl maakt niet alleen kleurige bloemenschilderijen in haar atelier in Heusden-Vesting, maar ze gaat zich inzetten voor meer bioversiteit en zo komen haar schilderijen ook echt tot leven. Met de bloemenbolletjes gaat ze de bijen, vlinders en hommels helpen en pakt...

sietse van der wal

Sietse maakt onder meer werk op basis van  biologische vondsten die hij combineert met levenloos materiaal.

...

Top