Locatie

Fimmie Meester

BAKKEVEEN

www.instagram.com/Fimmie-Meester_artist

Op zaterdag 26 juni 2021 doe ik mee met het landelijk atelierweekend en nodig ik je uit om mijn atelier eens te bezoeken, uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen. 

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. 

Past het je die dag niet, maar ben je wel geïnteresseerd, bel gerust voor een afspraak. 

Op zondag 27 juni is mijn atelier gesloten in verband met mijn afstuderen aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst en de diplomauitreiking aldaar. 

Een deel van mijn examenwerk en nog veel meer,  is te zien in mijn atelier en een deel hangt,  samen met het werk van mijn 14 studiegenoten in Pictura te Groningen. Ook daar ben je van harte welkom. De examenexpositie is te zien van 30 juni t/m 18 juli 2021 van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op 16 en 18 juli ben ik aanwezig in Pictura.

2020 en 2021 stonden in het teken van Covid-19, waardoor het normale leven ontregeld raakte. Uiteraard is dit van invloed geweest op de dagelijkse bezigheden van allen, waarmee ieder op zijn eigen manier moest leren omgaan.

Het eindexamenwerk bevat naast een serie portretten, de serie “Lock Down”, geïnspireerd op de bijzondere omstandigheden waaronder de studenten het examenjaar hebben doorgemaakt. Uit deze serie komt “Moe”.

Als tegenhanger heb ik een serie schilderijen gemaakt met het thema “Nostalgie”. Oude voorwerpen zijn afgebeeld, voorwerpen die bij velen een gevoel van herkenning zullen oproepen.

Lange Singel 23
9243KJ BAKKEVEEN
Friesland

Deelnemende ateliers

Atelier Annet Hamster

 

Kristallen op Porselein een Fascinerende Combinatie.

Atelier Inter-K

Laat je inspireren door licht en ruimte, sfeer en gezelligheid, plezier en passie voor het maken van je eigen kunst tijdens de lessen en workshops van Hanneke Krook. Laat je foto van een dierbare omtoveren tot een kleurrijk schilderij voor jezelf of om cadeau te doen. Laat je raken door het

Atelier de Verbeelding Henny Schaapman

Galerie de Verbeelding Wijhe (Henny Schaapman)

Kunst voor binnen en buiten!!! Creatieve broedplaats...

Tijden het atelier weekend kun je in het atelier monoprintjes drukken met natuurlijke materialen... we hebben een mooie expositie in de Galerie...een bezoekje waard...tot ziens in Wijhe. 

Studio BVW/ME

Martin Eijmans heeft ogen geschilderd.

De ogen zijn van beroemdheden en die kijken naar je.

Normaal kijk je naar hen.

 

Top