Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier
Omschrijving activiteit(en):

Fimmie Meester

BAKKEVEEN

www.instagram.com/Fimmie-Meester_artist

Op zaterdag 26 juni 2021 doe ik mee met het landelijk atelierweekend en nodig ik je uit om mijn atelier eens te bezoeken, uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen. 

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. 

Past het je die dag niet, maar ben je wel geïnteresseerd, bel gerust voor een afspraak. 

Op zondag 27 juni is mijn atelier gesloten in verband met mijn afstuderen aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst en de diplomauitreiking aldaar. 

Een deel van mijn examenwerk en nog veel meer,  is te zien in mijn atelier en een deel hangt,  samen met het werk van mijn 14 studiegenoten in Pictura te Groningen. Ook daar ben je van harte welkom. De examenexpositie is te zien van 30 juni t/m 18 juli 2021 van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op 16 en 18 juli ben ik aanwezig in Pictura.

2020 en 2021 stonden in het teken van Covid-19, waardoor het normale leven ontregeld raakte. Uiteraard is dit van invloed geweest op de dagelijkse bezigheden van allen, waarmee ieder op zijn eigen manier moest leren omgaan.

Het eindexamenwerk bevat naast een serie portretten, de serie “Lock Down”, geïnspireerd op de bijzondere omstandigheden waaronder de studenten het examenjaar hebben doorgemaakt. Uit deze serie komt “Moe”.

Als tegenhanger heb ik een serie schilderijen gemaakt met het thema “Nostalgie”. Oude voorwerpen zijn afgebeeld, voorwerpen die bij velen een gevoel van herkenning zullen oproepen.

Lange Singel 23
9243KJ BAKKEVEEN
Friesland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Arts & Textiles

In het atelier Arts & Textiles werken An Boeks, Ada Brokaar en Elly Dijkstra. An Boeks en Elly Dijkstra weven beide op verschillende soorten weefgetouwen. Deze zijn, al of niet opgespannen, te bekijken in het atelier. Er worden producten geweven zoals shawls, omslagdoeken, vloerkleden en draagdoeken maar ook huishoudelijk textiel....

Atelier Anja Jacobs Loeffen

Van acryl tot olieverf, uitbundig of juist ingetogen. Van brons tot keramiek.

...

Beeldhouwwerk in Natuursteen

Joke L.C. van Beetem (1966) vervaardigt beeldhouwwerk in natuursteen.

Haar vormgeving is abstract, geometrisch en organisch.

Geschoold in technie door beeldhouwers en steenhouwers in binnen- en buitenland en vorts werkzaam vanuit iegen autonome ontwikkeling.

 

Interesse in architectuur, industriële vormgeving, geometris en dverse abstracte kunstuitingen zijn terug te vinden in haar werk.

...

Diana's Atelier

Beroepsmatig ben ik kleding ontwerpster en 6 jaar geleden begonnen met schilderen. Ik schilder realistisch maar ga steeds meer de abstracte kant op gecombineerd met het realistische. Ik leg de lat zeer hoog en probeer mezelf bij elk schilderij uit te dagen tot nog beter. Het schilderen heb ik geleerd...

Top