Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Open atelier
Omschrijving activiteit(en):

Fimmie Meester

BAKKEVEEN

www.instagram.com/Fimmie-Meester_artist

Op zaterdag 26 juni 2021 doe ik mee met het landelijk atelierweekend en nodig ik je uit om mijn atelier eens te bezoeken, uiteraard rekening houdend met de dan geldende coronamaatregelen. 

Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. 

Past het je die dag niet, maar ben je wel geïnteresseerd, bel gerust voor een afspraak. 

Op zondag 27 juni is mijn atelier gesloten in verband met mijn afstuderen aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst en de diplomauitreiking aldaar. 

Een deel van mijn examenwerk en nog veel meer,  is te zien in mijn atelier en een deel hangt,  samen met het werk van mijn 14 studiegenoten in Pictura te Groningen. Ook daar ben je van harte welkom. De examenexpositie is te zien van 30 juni t/m 18 juli 2021 van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op 16 en 18 juli ben ik aanwezig in Pictura.

2020 en 2021 stonden in het teken van Covid-19, waardoor het normale leven ontregeld raakte. Uiteraard is dit van invloed geweest op de dagelijkse bezigheden van allen, waarmee ieder op zijn eigen manier moest leren omgaan.

Het eindexamenwerk bevat naast een serie portretten, de serie “Lock Down”, geïnspireerd op de bijzondere omstandigheden waaronder de studenten het examenjaar hebben doorgemaakt. Uit deze serie komt “Moe”.

Als tegenhanger heb ik een serie schilderijen gemaakt met het thema “Nostalgie”. Oude voorwerpen zijn afgebeeld, voorwerpen die bij velen een gevoel van herkenning zullen oproepen.

Lange Singel 23
9243KJ BAKKEVEEN
Friesland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Jeroen Staal Beeldend Kunstenaar

Ieder schilderij zijn eigen verhaal!

 

Een verhaal dat zijn oorsprong vindt in een idee, foto, schets of een waargenomen gebeurtenis. Al schilderend krijgt het de waarde en lading die in het schilderij nodig is om tot leven te komen. Daarnaast zijn er schildertechnische kluiven waar ik graag mijn tanden in zet,...

Rogier Oversteegen

Mijn atelier bevindt zich in een mooi schoolgebouw in het centrum van het 17e eeuwse dorp Middenbeemster. Al zo'n 25 jaar geniet ik van deze prachtige plek.

Mijn werk is in zoverre nogal constant dat ik in de afgelopen 30 jaar een aantal thema’s als natuur, architectuur en techniek steeds weer...

Beeldend Collectief Drenthe

Het Beeldend Collectief Drenthe exposeert in de Sint Clemens kerk in Steenwijk met een 7-tal kunstenaars.

U kunt een diversiteit aan disciplines bekijken, zoals textiel,keramiek,beelden,schilderijen.

 

...

Hilleke de Groot

Welkom bij Atelier 'Hilleke de Groot".

Het is de vierde keer dat ik meedoe. Er staat veel werk wat ik u graag wil laten zien.

Ik maak als ik ga schilderen wat me op dat moment boeit.

Vaak begin ik met schilderen zonder dat ik weet wat het gaat worden.

Kom kijken.

...

Top