Locatie

Openingstijden

Zaterdag 10 april
10:00 - 16:00
Zondag 11 april
10:00 - 16:00

Agenda

Evil Strawberry Arts & Design

Bergen op Zoom

 

Hoi,

mijn naam is Sevgül Sümer Dielemans en tegenwoordig woon en werk ik in Bergen op Zoom.


Tijdens de Landelijke Atelierweek ben je hartelijk welkom in mijn miniscule studio waar ik mijn schilderijen en illustraties creëer.


Ik werk zowel met traditionale media als digitale media. In mijn studio zijn voorbeelden van mijn nieuwe werk te zien en als een parting gift krijgt iedere bezoeker mijn nieuwe "zine"s gratis mee.

IVM corona maatregelen: max. 2 personen van dezelfde familie in het atelier tegelijkertijd. Een mondkapje dragen tijdens het bezoek is aangeraden.

Meer info:

www.evilstrawberry.com

https://www.facebook.com/evilstrawberryad/

https://www.instagram.com/sevgul_sd/

Guido Gezellelaan 20
4624 GM Bergen op Zoom
Noord-Brabant

  • Overig
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

rob van der nol

Ilse van Loo - remijn

Ilse heeft afgelopen jaar gewerkt aan drieluiken, waarin niet alleen belevingen, maar ook andere gezichtpunten, combinatie's en komposities in kleur een vorm hebben gekregen. Het drieluik " Veere" is in een hertenperspectief geschilderd en tot stand gekomen tijdens de eerste corona lockdown. Ook zijn de balpentekeningen/ schetsen te zien die...

Francisca Henneman

Verrassende objecten en sieraden gemaakt met industrieel rubber en silicone.

Francisca gebruikt veel handwerktechnieken als haken en breien. Zij begint met een textuur, dat groeit uit tot een structuur, die onder haar vingers tot een vorm doorgroeit. 

De combinatie van het industriële materiaal met de handwerktechnieken en materialen geeft een bijzondere uitstraling, die...

Petra Crielaard, ateliergebouw B46, atelier 1009, Arnhems Buiten

Top