Locatie

Agenda

Eva Miedema

Noordwijk

Eva Miedema (1984) is een autonoom kunstenares uit Noordwijk. In een prachtig groot en licht atelier heeft zij sinds oktober 2022 de ruimte om haar grote werken te creëren en tegelijkertijd tentoon te stellen. Eva werkt graag met het donkere medium Oost-Indische inkt. Oost-Indische inkt is onvoorspelbaar, experimenteel en het droogt watervast. Dit maakt het werken met dit medium uitdagend en snel. Dit past bij Eva, een positieve, vrolijke en eerlijke duizendpoot.

Opvallend is de manier waarop ze emotievolle en indringende werken neer weet te zetten, die direct bij de kijker binnenkomen. Er is een tijd aangebroken waarin kunst wordt gewaardeerd ongeacht de opleiding en/of het geslacht van de maker. Eindelijk zijn we in een tijdperk van inclusiviteit terecht gekomen. De werken van Eva, en daarbij de kracht en kleur van de geportretteerde vrouwen, sluiten hier naadloos bij aan.

Bereid je voor overdonderd te worden tijdens het bezoek aan Eva's atelier door de grootte en de emotie van de portretten die je zal zien. 

Naast plek voor de grote kunstwerken van Eva, is dit ook de thuisbasis voor de door haar ontworpen en geïllustreerde stationairy collectie onder de naam Studio DoNuts. Studio DoNuts is een vrolijke en kleurrijke lijn van wenskaarten, washitapes, notitieblokken, weekplanners, potloden, tassen, drinkmokken en posters. Allemaal met de kawaii-style illustraties waar de lijn bekend om staat. In de grote boekenwinkels in Nederland staan de producten in de schappen en speciaal voor dit Open Atelier Weekend zullen de producten ook rechtstreeks vanuit het atelier te koop zijn.

Goohorstlaan 10
2203BA Noordwijk
Zuid-Holland

  • Schilderijen
  • Textiel
Top