Locatie

Esther den Hengst

Hoek van Holland

Welkom in mijn atelier waar afwisselend werk te vinden is. Mijn nieuwste serie bestaat uit echte gouden Flowers of life op linnen doek (door anderen omschreven als "Vanaf een een foto is het schilderij met de Flower of life al heel bijzonder, maar in "real life" is het magistraal  betoverend en een absolute eye-catcher aan de wand").

Schelpencomposities waarin mijn liefde voor Hoek van Holland en zenmeditaties voelbaar zijn. Kleurrijke olieverfschilderijen waar je naar kan blijven kijken om steeds weer nieuwe voorstellingen in te ontdekken. 

Ik geef je graag een rondleiding in mijn werkkamer en vertel je meer over mijn werk als kunstenaar en kunstzinnig coach/strandcoach.

Hopelijk tot 5 en 6 september!

Hartelijke groet,

Esther den Hengst

Locatie Van Spilbergenstraat 21
3151BW Hoek van Holland
Zuid-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 16:00
Zondag 6 september:
10:00 - 16:00
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Miranda-ART

Miranda-ART, bevindt zich in het voormalig wijkgebouw van Rijsbergen waar je een kleurrijke wandeling door atelier en winkel kunt maken. Waar de natuur, dieren en bloemen een plekje hebben gekregen op kleurrijk canvas, papier (aquarellen) en natuurlijke materialen.  Waar positieve energie centraal staat en waar je vast en zeker met...

Paintings by Laura

Ik werk graag met diverse materialen zoals acrylverf, pastelkrijt, olieverf, aquarelverf en houtskool. Ik experimenteer hier graag mee met soms vooraf een plan maar wanneer er door toevalligheden mooie effecten ontstaan ga ik daar op door. 
Ik raak geïnspireerd door sterke vrouwen maar vooral ook door de vrouwen om mij heen. Of...

Piep van Sante

Wees welkom in mijn tijdelijke atelier in de prachtige serre van
'Brasserie De Kerckhaen' in Westbeemster!

Tijdens dit weekend exposeer ik schilderijen, collages, fotografie en DigitalArt op diverse materialen geprint.
Er is veel nieuw werk van klein formaat met kleine prijzen en een koopjeshoek! 

Ik maak deel uit van...

De Ketelfactory

fototentoonstelling 'Draak van het Wit' - Guus Rijven

Dit fotoproject wil de herinnering aan twee eeuwen unieke samenwerking op het gebied van handel en kennis met Japan via Deshima (Nagasaki) op beeldende wijze onderzoeken, samenvatten en naar het heden tillen. Het bestaat uit drie ongelijksoortige series, die elkaar hartstochtelijk complementeren. Heden...

Top