Locatie

Edelsmid Atelier Marja Schilt

Zaandam

Marja Schilt, Edelsmid (sieraden)

 

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na de opleiding aan de vakschool heeft zij zich door ontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier aan de Oostzijde 381 in Zaandam maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn om te dragen.

 

Inspiratie vindt zij vooral in de vele organische vormen en lijnen die overal om ons heen te vinden zijn. Ze werkt vooral met zilver, goud en mooie stenen. Door daarnaast ook te spelen met andere materialen zoals hout, titanium en wat ze zoal meer op haar pad tegenkomt leidt dit tot verrassend mooie unieke sieraden.

 

Haar sieraden vervaardigt zij zowel vrij naar eigen ontwerp als in opdracht naar specifieke wensen. Bij opdrachten betrekt zij de klant bij het hele proces zodat het sieraad heel persoonlijk wordt en ook daadwerkelijk zoals haar klant het bedacht heeft.

 

Omdat zij het leuk vindt om haar enthousiasme voor het maken van mooie dingen te delen en het creatieve in mensen naar boven te halen geeft zij ook workshops edelsmeden en zilverklei waarbij zij mensen begeleidt bij het maken van verrassend mooie sieraden. Het is fantastisch om te zien wat mensen in een relatief kort tijdsbestek kunnen maken en hoe trots ze dan zijn op het sieraad dat ze gemaakt hebben.

Locatie Oostzijde 381
1508 EP Zaandam
Noord-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
10:30 - 16:00
Zondag 17 November:
10:30 - 16:00
Website www.marjaschilt.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier De Rode Tulp

Welkom in mijn atelier. Graag laat ik je zien wat ik maak van klei, karton en papier: vazen, schalen, tasjes, halssieraden en oorhangers.

Maar ook portretten in potlood, pastelkrijt, acryl en papiermozaiek.

Al mijn werk is gedecoreerd in een eigen ontwikkelde decoratie techniek.

www.evaoudenampsen.nl     instagram: evaoudenampsen

 

...

Atelierbd

Op 16 en 17 november 2019 doe ik weer mee aan het open atelierweekend om mijn keramiek en schilderijen te laten zien.

U bent van harte welkom.

 

 

...

Different Colorfield kunstenares Marij Heijligers

Hennie's atelier

Schilderen is een uit de hand gelopen hobby. Nu al een aantal jaren met pensioen heb ik meer tijd om mijn hobby volop uit te oefenen. Hoe leuk is het om al mijn werken aan anderen te kunnen laten zien en eventueel te verkopen, zodat ook andere mensen kunnen genieten...

Top