Locatie

Edelsmid Atelier Marja Schilt

Koog aan de Zaan

Marja Schilt, sieraden

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. Na haar opleiding aan de vakschool heeft zij zich door ontwikkeld en de diverse technieken meer eigen gemaakt. In haar atelier in de voormalige Honigfabriek in Koog aan de Zaan maakt zij unieke sieraden die een plezier zijn om te dragen.

Inspiratie vindt zij vooral in de vele organische vormen en lijnen die overal om ons heen te vinden zijn. Door daarnaast ook te spelen met materialen leidt dit tot verrassend mooie unieke sieraden.

Haar sieraden vervaardigt zij zowel vrij naar eigen ontwerp als in opdracht naar specifieke wensen. Bij opdrachten betrekt zij de klant bij het hele proces zodat het sieraad heel persoonlijk wordt en ook daadwerkelijk zoals haar klant het bedacht heeft.

Omdat zij het leuk vindt om haar enthousiasme voor het maken van mooie dingen te delen en het creatieve in mensen naar boven te halen geeft zij ook workshops edelsmeden en zilverklei waarbij zij mensen begeleidt bij het zelf maken van verassend mooie sieraden. Het is fantastisch om te zien wat mensen in een relatief kort tijdsbestek kunnen maken, en hoe trots ze dan zijn op het sieraad dat ze gemaakt hebben.

 

 

 

Locatie Zuideinde 74
1541 CG Koog aan de Zaan
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www.marjaschilt.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

ElbregScheeleArt

www.elbregscheeleart.com

 

"Strong As A Rock" (foto)

 

...

Gerard Wiersum

Atelier Kunstbreak

Kunstbreak is een leuk dorpsatelier waar jong en oud terecht kunnen voor teken- en schilderlessen.

Tijdens de landelijke atelierdagen (op  17 en 18  november) is er  een bijzondere tentoonstelling met werken van Carla de Korte , Irma Troost, Jeannette Ruigrok, Avi Lev, Colette Jacobs, Andre den Hartog, Mirjam Kleijwegt, Audrey Soeterbroek...

Glasatelier Liéver Creatiéver

Hartelijk welkom in mijn atelier.... hierin ben ik bezig met het maken van objecten dmv glasfusen. Het samensmelten van het 'harde scherpe' glas tot een mooi glanzend afgerond geheel is voor mij elke keer een beetje magie...

Ik vind het heel mooi om zo nu en dan glas met keramiek te...

Top