Locatie

DStyle Art Atelier

Alphen aan den Rijn

Kunst is voor mij, het zien, het gevoel en het beleven. Het kijken naar en observeren van mensen, natuur, vergane schoonheid van historische materialen en dan proberen het gevoel dat het bij mij oproept over te brengen op doek of papier. Verschillende materialen en technieken uit proberen om de emotie zo goed mogelijk te verbeelden. Ik hoop dat mijn werk die emotie kan overbrengen op jou als kijker.

 

Locatie Industrieweg 4
2404 BZ Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
11:00 - 16:00
Zondag 6 september:
13:00 - 15:00
Website http://www.marjovandenbergjeths.com
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 5 september Zomer meerdere ateliers op "De WERF" doen mee met DStyle Art Atelier van kunstenaar Marjo van den BERG JETHS en openen deze dag hun atelier.
uitleg van diverse kunstenaars en design ontwerpers in hun eigen atelier. werk van diverse kunstenaars in de gang van DE WERF, INDUSTRIEWEG 4, 2404 BZ ALPHEN aan den RIJN

Deelnemende ateliers

Rafael Martig

In mijn werk leg ik de link tussen wetenschap en kunst. 

Wij mensen hebben een enorme invloed op de wereld om ons heen. Ik leg vast hoe wij onze omgeving verandern en hoe de natuur aarop reageert.

...

Galerie-Atelier Eva Ouden Ampsen

...ERVAAR DE MAGIE VAN MILJOENEN STIPJES.....

Welkom in mijn atelier waar je je kunt laten verrassen door de diversiteit van werk: portretten, keramische schalen en vazen, sieraden en tasjes. Ik werk met klei, karton en papier en decoreer al mijn werk met een speciale techniek.

...

Loek van Walsem Photographic Art

Atelier Peter Felix

Top