Locatie

Yolanda Dopp - Doppsieraden

Amsterdam

 

Het atelier van edelsmid Yolanda Döpp is gevestigd op het terrein van Halte Zamenhofstraat, een oude scheepswerf met loodsen en gebouwen in Amsterdam Noord waar veel creatieve ondernemers gezamenlijk naar buiten treden.

Vorm en lijnenspel uit de toegepaste kunst, mode, architectuur en natuur zijn vaak inspiratiebronnen voor haar sieraden. Door de contouren oogt het sieraad vaak sierlijk en luchtig maar tegelijkertijd stralen haar armbanden, colliers, broches en oorbellen ook robuustheid uit.

Tijdens dit weekend openen ook 15 andere ateliers verspreid over het terrein hun deuren.

 

 

 

Locatie Zamenhofstraat 150 unit 208
1022AG Amsterdam
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
12:00 - 18:00
Zondag:
12:00 - 18:00
Website www.doppsieraden.nl
Kunstsoorten
  • Sieraden

Agenda

Deelnemende ateliers

Atelier Ine

Pietra Piet

 

 

Tijdens het Landelijk Atelier weekend 17&18 november 2018, opent Pietra Piet voor het eerst de deur van haar nieuwe atelier in Bussum. Een Atelier vol figuratieve, kleurrijke schilderijen en objecten. Pietra verdeelt haar tijd tussen schildersezel, oude foto’s en naaimachine. Een bezoekje aan haar atelier is de moeite waard omdat...

Ateliers 99a | Rob de Graaf

Rob de Graaf ziet zijn werk als onderzoek. Methode, middelen en (vooral) het proces van schilderen zijn voor hem belangrijk. Zijn abstracte schilderijen en werken op papier vormen de verbeelding van dit proces. Inhoudelijk wordt hij hierbij gedreven door zijn fascinatie voor tegenstellingen en de wijze waarop deze elkaar beinvloeden.

...

ineke-dimphi Claessens/ Aloysiusschool

Top