Locatie

D'Oude School

Duivendrecht

MARJA DE BRUIJN

Instagram: @marja.debruijn

Update: Bij aankoop van een kunstwerk een unieke kaart met dierenkarikatuur cadeau!

Na zijn opleiding trekt een kunstenaar vaak de wijde wereld in. Ik niet. Ik ging terug naar school. Wel een monumentale Amsterdamse School-school dan, met de toepasselijke naam D'Oude School, die ik nu heb betrokken als atelier.

Samen met andere kunstenaars maak ik daar nu werk dat hopelijk net zo monumentaal is als het pand zelf. Ik schilder mensen, dieren (en heel af en toe een monster) in olieverf en inkt op paneel, inkt op aluminium, op kleibord, maar ook als digitale kunst, geprint als hoogwaardige giclée. Kan dat allemaal? Ja, dat kan. Kom gerust even binnenlopen!

Bij aankoop van een kunstwerk een unieke kaart met dierenkarikatuur cadeau!

 

 

 

 

 

 

 

Locatie Schoolpad 1
1115 GT Duivendrecht
Noord-Holland
Openingstijden
Zomer
Zaterdag 5 september:
10:00 - 17:00
Zondag 6 september:
10:00 - 17:00
Website http://kunstvoorjekop.nl
Kunstsoorten
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Beeldhouwwerk in Natuursteen

Joke L.C. van Beetem vervaardigt beeldhouwwerk in natuursteen.

Haar vormgeving is abstract, geometrisch en organisch. Geschoold in techniek door steenhouwers en beeldhouwers in binnen- en buitenlanden voorts werkzaam vanuit eigen autonome ontwikkeling.

 

 

...

Annelise Heldoorn in de Grote of St. Clemenskerk, als lid van het Beeldend Collectief Drenthe

Het werkterrein van Annelise Heldoorn is breed; ze maakt zowel olieverven als aquarellen en tekeningen. Abstract of figuratief: voor haar wordt die keuze bepaald door het onderwerp. Sinds een paar jaar maakt ze ook ruimtelijk werk.

...

De Ketelfactory

fototentoonstelling 'Draak van het Wit' - Guus Rijven

Dit fotoproject wil de herinnering aan twee eeuwen unieke samenwerking op het gebied van handel en kennis met Japan via Deshima (Nagasaki) op beeldende wijze onderzoeken, samenvatten en naar het heden tillen. Het bestaat uit drie ongelijksoortige series, die elkaar hartstochtelijk complementeren. Heden...

Peggy’s Paintings

Top