Locatie

Openingstijden

Agenda

Dick Schreinders

HEUSDEN GEM HEUSDEN

Dick Schreinders (1970) is een telg uit een kunstschildersfamilie Schreinders. Geboren in 1970, boven de galerie van zijn ouders in Beekbergen. Hij kreeg op jonge leeftijd les van zijn grootvader Ben J. Schreinders en zijn vader Dick sr. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Spanje. De natuur van de Marina Alta spoorde heem aan om zich verder te ontwikkelen als een modern impressionistisch abstract landschapschilder. Daarnaast studeerde hij klassiek gitaar aan het Concervatorio Tenor Cortis.

Terug in Nederland ontwikkelde hij zich snel en exposeerde hij bij diverse galerieën. Inmiddels vind zijn werk hun weg bij verzamelaars en liefhebbers.

Hij houdt atelier in het voormalige atelier van Jan Simonis, beeldhouwer en filosoof. De tuin is regelmatig de achtergrond voor zijn schilderijen tijdens open ateliers en presentaties.

Het atelier is altijd te bezoeken op afspraak of tijdens open atelierdagen.

 

Oud Heusdensestraat t.o. 25 geen
5256ED HEUSDEN GEM HEUSDEN
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Frederiek Walrecht

Te zien zijn schilderijen en tekeningen.

Er is een gastexposant aanwezig: Joost Ideler (tekeningen).

...

Rosa Spier Huis atelier 125

Surrealisme/ Magisch realisme in olieverf op doek of paneel.

...

Jeroen Staal Beeldend Kunstenaar

Ieder schilderij zijn eigen verhaal!

 

Een verhaal dat zijn oorsprong vindt in een idee, foto, schets of een waargenomen gebeurtenis. Al schilderend krijgt het de waarde en lading die in het schilderij nodig is om tot leven te komen. Daarnaast zijn er schildertechnische kluiven waar ik graag mijn tanden in zet,...

Bernadette Beekmans

Ik creëer beeldhouwwerk in natuursteen. Van jongs af aan is mijn passie en inspiratie het dierenrijk. Mijn visie is dat de mens de laatste paar duizend jaar de aarde heeft misbruikt, en zijn we nu in een neerwaartse spiraal haar aan het vernietigen voor ons zelf en de diersoorten die...

Top