Locatie

Dick Schreinders

HEUSDEN GEM HEUSDEN

Dick Schreinders (1970) is een telg uit een kunstschildersfamilie Schreinders. Geboren in 1970, boven de galerie van zijn ouders in Beekbergen. Hij kreeg op jonge leeftijd les van zijn grootvader Ben J. Schreinders en zijn vader Dick sr. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Spanje. De natuur van de Marina Alta spoorde heem aan om zich verder te ontwikkelen als een modern impressionistisch abstract landschapschilder. Daarnaast studeerde hij klassiek gitaar aan het Concervatorio Tenor Cortis.

Terug in Nederland ontwikkelde hij zich snel en exposeerde hij bij diverse galerieën. Inmiddels vind zijn werk hun weg bij verzamelaars en liefhebbers.

Hij houdt atelier in het voormalige atelier van Jan Simonis, beeldhouwer en filosoof. De tuin is regelmatig de achtergrond voor zijn schilderijen tijdens open ateliers en presentaties.

Het atelier is altijd te bezoeken op afspraak of tijdens open atelierdagen.

 

Locatie Oud Heusdensestraat t.o. 25 geen
5256ED HEUSDEN GEM HEUSDEN
Noord-Brabant
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
10:00 - 17:00
Zondag 15 november:
10:00 - 17:00
Website http://dickschreinders.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 14 november Winter Dick Schreinders
Tijdens atelierdagen is Dick Schreinders aan het werk. Daarbij schildert en vertelt hij over zijn werk. 14.00-14.30 klassiek gitaar concert onder een dak, voor max 10 personen. Meld je op tijd aan schreindersdick@gmail.com en doe evt wat warms aan. Geen kosten.
Zondag 15 november Winter
Tijdens atelierdagen is Dick Schreinders aan het werk. Daarbij schildert en vertelt hij over het werk. 14.00-14.30 klassiek gitaar concert onder een dak, voor max 10 personen. Meld je op tijd aan schreindersdick@gmail.com en doe evt wat warms aan. Geen kosten.

Deelnemende ateliers

Atelier Riki

Jettie Roetman

Kom een kijkje nemen in mijn atelier waar werken van keramiek en brons gemaakt worden. Samen met mijn cursisten leg ik graag uit hoe het proces in zijn werk gaat. Zowel in het atelier als in de tuin zijn werken van ons te zien.

...

anne -oane- de vries

Gemengde techniek op houten panelen en karton

Waterverf schilderijen

Glas in lood

 

...

Frank Stoopman Beeldhouwer

Top