Locatie

De Fotowerkplaats

Schiedam

Bezoekers krijgen in het atelierweekend een sneek preview van de Rolling Stones tentoonstelling die op 15 november geopend wordt. Na 14.30 uur op 15 november is er een opening die alleen toegankelijk is voor genodigden.

Locatie Gerrit Verboonstraat 14
3111 AA Schiedam
Zuid-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
00:00 - 00:00
Zondag 15 november:
11:00 - 14:30
Kunstsoorten
  • Fotografie

Agenda

Zondag 15 november Winter Fotografie

Het hele jaar door fototentoonstellingen, presentaties van fotografen, lezingen en advies voor professionele en serieuze aateurftografen.

Deelnemende ateliers

Galerie Goese Kade

Van harte welkom in mijn enkele maanden geleden aan de Goese haven geopende galerie met atelier.  Ik werk daar en exposeer (samen met gastexposanten) in het galeriegedeelte.  De keramiste 'Amber' zal ook aanwezig zijn. Zie voor meer informatie www.goesekade.nl 

...

Hetty Dalm

OlieverfschilderijenHetty Dalm : keramiek en olieverfschilderijen. Werkt met de kwast en palletmes. Schildert veel vrouwen, landschappen en traditionele stillevens met een moderne toutch.

Gastexposant: Sara Hazebroek met aquarellen en acryl schilderijen, Bloemen, landschappen, mensen en dieren.

www.sarahazebroek.nl

Gastexposant Roel Bouman: Olieverfschilderijen van mensen, dieren, stillevens en landschappen

...

D'Oude School

instagram: @saskiagriepink

Mijn werk bestaat uit collages, schilderijen en tekeningen van een denkbeeldige organische wereld. Ik verzamel beeldmateriaal uit bestaande lectuur en oude encyclopedieën.Door beeldmateriaal opnieuw te componeren ontstaan er geheel nieuwe organismes. De grootste-en de kleinste natuur lopen als vanzelfsprekend in elkaar over en zijn voortdurend...

Marjolein Koot

Top