Locatie

De Drieling

Zaandam

Wij zijn Reina Koerden en Ria Hotting en hebben ieder ons atelier in De Drieling -  Oostzijde 302 - 1508 ET Zaandam.

Reina zegt: Schilderen omdat het moet! Zij is op technisch en thematisch gebied erg veelzijdig. Haar laatste werken zijn mix media's gemaakt van oude mode kranten uit Parijs met het thema: De echo van de mode. Ze laat in aquarel en acryl bont gekleurde bloemen en mensen zien.

Ria Hotting is geboren en getogen in Westzaan op een boerderij. Ze haalt inspiratie uit haar omgeving en belevingswereld.  De landelijke sfeer voert de boventoon in haar werk. Ze schildert met en op diverse materialen zoals hout,jute en canvas en zowel olie als acryl verf.

Kom gezellig een kijkje nemen in onze ateliers in de wintereditie 2019 van de Landelijke atelierroute . In het weekend van 16/17 November van 11.00 tot 17.00 uur. Adres: De Drieling Oostzijde 302 - 1508 ET Zaandam. 

Locatie Oostzijde 302
1508 ET Zaandam
Noord-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
11:00 - 17:00
Zondag 17 November:
11:00 - 17:00
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Robert Verhaaf / Zazou-art

Monique’s Atelier

Ik ben Monique Kroes-v.d. Broek, 49 jaar, getrouwd, drie kids en schilder nu ca. 14 jaar in veel verschillende stijlen, zowel abstract als portret. 

Ook geef ik les en workshops in mijn atelier.

Tijdens het bezoek aan mijn atelier kunt u kennis maken met mijn werken en de manier waarop ik ze...

EskesAtelier

Welkom in mijn atelier! Tussen half 12 en 1 uur ben ik er even tussenuit, maar de rest van de dag kan iedereen m'n atelier binnenwandelen.

Ik schilder doorgaans in olieverf op linnen en mijn schilderen is realistisch! Ik hou ervan om schilderijen te maken met een ziel, dwz. de meeste...

lidemari art

je leeft. En soms moet je lef hebben. Van het een kwam het ander. Nu is er lidemari art.

Ik kom uit de communicatie, richtte tijdens mijn werk een eigen bedrijfje op - li design - en ging in de leer bij Josje Dormans en Harrie Smits om van het struisvogelleer...

Top