Locatie

Agenda

db Waterman

Eindhoven

db Waterman is een in Eindhoven geboren en getogen, mixed media kunstenares. Haar werk staat bekend om een unieke mix van traditionele en moderne technieken, waarbij elementen van fotografie, collage, schilderen en tekenen worden verwerkt in gelaagde kunstwerken.

De schilderijen van db waterman onderzoeken de dissonantie tussen oude en n ieuwe materialen, verstrengeld op de mooist mogelijke manier om droomachtige en melancholische beelden te creëren.

Vanaf 1 juni 2023 betrekt db Waterman een grote nieuwe studio op Strijp-S in Eindhoven.Strijp-S is een bekend cultureel gebied in Eindhoven.

Anton Philips  begon in 1892 met een fabriekje aan de Emmasingel in Eindhoven, met de produktie van gloeilampen. Van 1916 tot 2000 was Strijp-S een industrie terrein. Anton Philips was de eerste die hier een fabriek bouwde. Ook het Klopkgebouw, Het Ketelhuis, Het Natlab (VPRO) en Het Glasgebouw staan op Strijp-S.

Sinds 2000 zijn er zowel woningen als bedrijven in de culturele sector gevestigd.

De nieuwe studio van db Waterman is gevestigd in Het Klokgebouw, op de 7e verdieping, met een zee van ruimte om te werken, maar ook de mogelijkheid om exposities te tonen en kopers te ontvangen.

De kunstwerken zijn rechtstreeks te koop bij db Waterman.

Klokgebouw 197, 7e verdieping, Strijp S Eindhoven, 

Bel mij zodat ik de deur voor u kan openen! 06 53676220

U bent van harte welkom voor een bezichtiging onder het genot van een kopje koffie / thee!

 

Klokgebouw 197, 7e verdieping,
5617AB Eindhoven
Noord-Brabant

  • Schilderijen
Top