Locatie

Daniƫlle van Herk Artwork

Eersel

Daniëlle van Herk is een kunstschilder die woont en werkt in Eersel.

Tijdens het Atelierweekend is er een collectie grote doeken en kleine panelen te zien.
Overig atelier bezoek is op afspraak: contact@daniellevanherk.nl

Haar werk is meestal abstract en figuratief en ze probeert daar de grens tussen beiden in op te zoeken. Meestal vormt de natuur met als haar kleuren, texturen en structuren de grootste inspiratiebron.
Ze vindt uitdaging in het onderzoeken van kleuren en de toepassing van de verf en werkt daarbij zowel op grote doeken als op kleine panelen.
Met experimentele technieken en soms het gebruik van restmaterialen stimuleert ze de verdere groei en ontwikkeling in haar schilderijen.
Het grootste compliment voor haar is als de kijker steeds nieuwe elementen ontdekt en als het ware in het schilderij wordt gezogen.

Locatie Markt 29
5521 AK Eersel
Noord-Brabant
Openingstijden
Winter
Zaterdag 16 November:
13:00 - 17:00
Zondag 17 November:
13:00 - 17:00
Website www.daniellevanherk.nl
Kunstsoorten
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

MyGardenGallery

Op 22 en 23 juni expositie in MyGardenGallery.

Tussen 12:00 en 16:00 kunnen belangstellenden het werk van Wil van de Velde bewonderen, opgesteld tussen het groen van de tuin aan de Schipperslaan 36 te Purmerend.

Toegang is gratis.

...

Kunstlokalen

Kunstlokalen is een verzamelgebouw dat plaats geeft aan creatieve ondernemers die elk in een eigen discipline werken.  Er zijn sieraden van Camille Maj,  Atelier Glasmonster met glaskunst,  Hoofdkantoor Bijzaken met diverse projecten,  Atelier Linde Leijh met schilderijen en fotografie en Atelier Maan Kroon met gemengde technieken. Ook is het een...

Atelier Zwierige Penseel

Jenneke Brunnekreeft exposeert realistische schilderijen, aquarellen en handbeschilderd porselein. Diverse schildertechnieken worden gedemonstreerd. Ontvang 20% korting bij aankoop van een kunstwerk. Graag tot ziens!

...

Studio Weiss

grafisch werk, schilderijen , keramiek

...

Top