Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 16:00
Zondag 27 juni
10:00 - 16:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Workshop Portrettekenen
Omschrijving activiteit(en):
Kunst lijkt vaak om gevoel te gaan, in het onderwerp of bijv. kleurgebruik. Gelukkig heeft kunst ook vaste waarden en verhoudingen, waar een minder vrij persoon houvast aan kan hebben. Met handige 'regeltjes' help ik jou een mooi portret te tekenen.
Activiteit(en):
Workshop White Box Drawing
Omschrijving activiteit(en):
Kijken is een van de belangrijkste vaardigheden bij het maken van kunst. Kijken kun je oefenen. Vanuit basisvormen kun je een stilleven opbouwen. Een White Box kan je daar handig bij helpen!

D-tale, Petra Hoff-Mul

Wijhe

Hoi! Ik ben Petra Hoff-Mul en ik werk onder de naam D-tale. Het liefst maak ik werk in opdracht, zoals portretten en geboortekaartjes. Mijn werk bestaat uit gederailleerde potloodtekeningen met een groot contrast tussen licht en donker. De illustraties zijn erg herkenbaar doordat ze realistisch getekend zijn, vaak naar de waarneming. In mijn tekeningen zit altijd een verhaal met een sterke, zachte sfeer. In opdrachten is het mijn specialiteit om jouw verhaal in beeld te vangen.

Daarnaast geef ik tekenlessen aan kinderen en volwassenen. Je bent nooit te oud om te tekenen en ja, iedereen kan het! In ieder geval al beter dan je zelf zou denken. Kom dat maar eens proberen tijdens een van de workshops in mijn atelier. Zie ik je daar?

de Wandelingen 24
8131 WC Wijhe
Overijssel

  • Overig

Deelnemende ateliers

Color Pencils

In mijn Atelier krijg je de gelegeheid om schilderijen te zien die gemaakt zijn met MixedMedia techniek. Door verschillende mediums in verschillende lagen op te bouwen kun je mooie kunstwerken maken. Daarnaast geef ik in mijn Atelier in de weekenden ook diverse workshops. Uiteraard bent u van harte welkom tijdens...

Huiskamergalerie De Opkamer

Beelden van Eelse Bies en schilderijen van Nathalie Couret 

...

Het Atelier

Tekenen, illustreren, schilderen en fotograferen zijn de bezigheden van de zussen Goutbeek uit Dalfsen. Samen zijn ze in het atelier in het centrum van Dalfsen aan het werk. Je kan hun werk bewonderen en alvast een voorproefje nemen op het nieuwe boek "Kriebul". Ook het kindervogelboek "Fogul" is aanwezig. Verder...

Kunstenaar Pam Wessels bij Wim Hogeveen

Pam Wessels: Haar werk bestaat uit fantasierijke landschappen en betekenisvolle portretten. Het werk is aangekocht voor privécollecties. 

Exposities 2021:

De Hallen/ Amsterdam, mei 2021

OBA/ Amsterdam, mei 2021

De Grote kerk / Monnickendam, juli 2021

NWZ: Noordwest ziekenhuis / Alkmaar ,sept./ okt./nov. 2021

 

 

...

Top