Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 16:00
Zondag 27 juni
10:00 - 16:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Workshop Portrettekenen
Omschrijving activiteit(en):
Kunst lijkt vaak om gevoel te gaan, in het onderwerp of bijv. kleurgebruik. Gelukkig heeft kunst ook vaste waarden en verhoudingen, waar een minder vrij persoon houvast aan kan hebben. Met handige 'regeltjes' help ik jou een mooi portret te tekenen.
Activiteit(en):
Workshop White Box Drawing
Omschrijving activiteit(en):
Kijken is een van de belangrijkste vaardigheden bij het maken van kunst. Kijken kun je oefenen. Vanuit basisvormen kun je een stilleven opbouwen. Een White Box kan je daar handig bij helpen!

D-tale, Petra Hoff-Mul

Wijhe

Hoi! Ik ben Petra Hoff-Mul en ik werk onder de naam D-tale. Het liefst maak ik werk in opdracht, zoals portretten en geboortekaartjes. Mijn werk bestaat uit gederailleerde potloodtekeningen met een groot contrast tussen licht en donker. De illustraties zijn erg herkenbaar doordat ze realistisch getekend zijn, vaak naar de waarneming. In mijn tekeningen zit altijd een verhaal met een sterke, zachte sfeer. In opdrachten is het mijn specialiteit om jouw verhaal in beeld te vangen.

Daarnaast geef ik tekenlessen aan kinderen en volwassenen. Je bent nooit te oud om te tekenen en ja, iedereen kan het! In ieder geval al beter dan je zelf zou denken. Kom dat maar eens proberen tijdens een van de workshops in mijn atelier. Zie ik je daar?

de Wandelingen 24
8131 WC Wijhe
Overijssel

  • Overig

Deelnemende ateliers

Wil van Blokland

In de prachtige 100-jaar oude Lourdesschool heeft Wil van Blokland haar atelier in het voormalige gymlokaal. Zij werkt voornamelijk met klei, meestal gecombineerd met een ander materiaal.

Over haar werk:

Het verlangen naar contact, juist nog sterker in dit coronajaar, en de antimicrobiële effecten van het metaal koper, brachten Wil van Blokland...

Atelier Inge Hoefnagel

De hele maand  juni 2021 is de voormalige kroeg in Schiedam West een raamgalerie met werk van Yvon Koopman, SAGE , Inge Hoefnagel en Martin Wijtgaard ( tekengedicht). 

Tijdens de atelierroute is ook werk van Rolina Nell te zien. Dit werk is gevoelig voor zonlicht, maar...

Atelier Kareem Hameed

Van harte welkom in mijn atelier. Ik vertel je graag meer over mijn schilderijen tijdens het landelijke atelierweekend. Ik schilder abstract, een combinatie van abstract en figuratief en sinds kort maak ik ook stillevens.

...

Frederiek Walrecht

Te zien zijn schilderijen en tekeningen.

Er is een gastexposant aanwezig: Joost Ideler (tekeningen).

...

Top