Locatie

Agenda

Concrete Hermitage | Mara Liem

Amsterdam

Concrete Hermitage is het atelier van beeldend kunstenaar/tekenaar Mara Liem in Betondorp, Amsterdam oost.

WIE

Mara Liem (1980) is geboren en getogen in Amsterdam, van Chinees-Indonesisch-Nederlandse afkomst en woonde tevens een beduidend aantal jaren in Finland en IJsland. In 2007 studeerde zij af aan het AKV| Sint Joost te 's Hertogenbosch. Zoals Mara zelf, is ook haar werk een samensmelting van culturen (vaak in oosterse vorm met westerse onderwerpen). De creaties lijken te bestaan in een vervreemde, verwrongen werkelijkheid waarin intimiteit, geheimen en fabel centraal staan. Mara speelt graag met contrasten, verschijning en verhulling en tracht zo de toeschouwer te betoveren.

WAT

Tijdens het Landelijk Atelierweekend zal op 25 juni aan de tekeningen-serie "Triangulation" worden gewerkt en tot zover, tentoongesteld. De serie zal uiteindelijk bestaan uit 100 tekeningen (siberisch krijt op papier) met o.a. thema's intimiteit, deugdzaamheid en misbruik, waarden en devaluatie door een ontastbare, onzichtbare macht. De serie gaat tevens over de effecten van vrouwelijke Aziatische stereotypen en de Aziatische vrouwelijke belevenis in het westen.

Kom gezellig langs voor een intiem kijkje op het atelier, shop leuke printprodukten (voor jezelf of als kadootje) en drink een kopje thee (met mooi weer in de tuin) met een leuk gesprek!

WAAR

Concrete Hermitage is gelegen aan de ring A10, afslag S113, in Betondorp/Watergraafsmeer, Amsterdam oost. Gratis parkeren op zondag.

Openbaar vervoer: tram 19

NB. Op de locatie zijn (hele lieve) katten en een hond aanwezig.

Volg Mara op sociale media:

Schovenstraat 3
1097ZX Amsterdam
Noord-Holland

  • Overig
Top