Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
10:00 - 17:00
Zondag 27 juni
10:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Monoprint maken
Omschrijving activiteit(en):
Activiteit(en):
Monoprint maken
Omschrijving activiteit(en):

Christien de Jong

Wijhe

Christien de Jong is beelded bezigop vele fronten.Ze maakt ntdekkingsreis door de wereld van technieken en materialen: tekenen,schilderen, boekjes maken, drukken, papier en karton.BeZig zijn is belangrijk: de weg er naar toe is minstens zo belagrijk als het eindresultaat.
Faceook: christien.de.jong.50

hier kunt u in "albums" veel werk zien

De Brabantsewagen 5
8131RZ Wijhe
Overijssel

  • Beelden / ruimtelijk werk

Deelnemende ateliers

Annelotte Vos

Mijn naam is Annelotte Vos en ik ben beeldend kunstenaar. Ik laat mij vooral inspireren door de natuur, textuur en kleur maar ook door alle daagse dingen. Ook vind ik het leuk portretten te tekenen met houtskool. 

...

Proeflokalen

Proeflokalen is een maatschappelijk-creatief laboratorium waarin de deelnemers, ieder vanuit hun eigen passie, aanknopingen zoeken en beproevingen aangaan. Er zullen op zondag verschillende ateliers en werkplaatsen geopend zijn. Deelnemende ateliers zijn o.a. www.puurglazuur.nl , www.saskiaobdeijn.nl , www.colorfullart.nl , www.susannaredeker.nl , www.beeldreis.nl , www.mariekelubberding.nl 

...

Het Verschil

Naast vrij ruimtelijk werk, ontwerp en maak ik ook meubels. Van bijzettafels tot wandvullende kasten. Op de foto: Retro TV meubel

...

Pottenbakkerij de Klosse

Ik, Geo Hultink.Maak al 30 jaar gebruiksgoed en "fantasie" vogels waarbij ik de pottenbakkersschijf als uitgangspunt gebruik. Daarnaast krotwoningen en bijvoorbeeld plaggenhutten met als inspiratiebron sloppenwijken. Alles reducerend gestookt in een gasoven. De pottenbakkerij is gevestigd in een oude zadeldakboerderij onderdeel rook van Giethoorn. 

...

Top