Locatie

Cee My Vision - NDSM Treehouse

Amsterdam

 

Ik ben Sarah Peña. Ik ben van origine Braziliaan, maar woon nu al twintig jaar in Nederland.

Ik ben een abstracte, vloeiende kunstschilder en een digitale abstract kunstenaar.

Sinds begin dit jaar heb ik mijn studio op de NDSM-werf in Amsterdam. Na 14 jaar kantoorbaan bij verschillende bedrijven was ik het eentonig leven beu, ik wilde iets creatiever gaan doen.

Ik had toen tijd om na te denken over wat ik in de toekomst wilde doen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Ik ontdekte toen vloeibare kunst en werd er helemaal verliefd op. Ik experimenteer met verschillende technieken en gebruik acrylverf, alcoholinkt en epoxyhars om abstracte kunst vol kleur, beweging en dimensionaliteit te maken.

Ik heb een fascinatie voor de kosmos en verwonder me over het universum, wat vaak terugkomt in mijn werk. De stroom tussen verschillende werelden inspireert mijn werk: creatief licht, kosmos, natuur, oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg.

Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs. Als ik schilder, voel ik een diepe vrede met mijn omgeving. Het is alsof je in kleurrijk water zwemt zonder nat te worden.

Ik wil andere mensen dezelfde ervaring bieden en hen op een ontspannen manier iets nieuws laten doen en met aandacht kunst maken. Daarom ben ik mijn studio begonnen, waar iedereen zijn abstracte meesterwerken kan maken. oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg. Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs.

 

Als ik schilder, voel ik een diepe vrede met mijn omgeving. Het is alsof je in kleurrijk water zwemt zonder nat te worden. Ik wil andere mensen dezelfde ervaring bieden en hen op een ontspannen manier iets nieuws laten doen en bewust kunst maken. Daarom ben ik mijn studio begonnen, waar iedereen zijn abstracte meesterwerken kan maken. oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg. Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs.

 

Locatie T.T. Neveritaweg 57 H4
1033 WB Amsterdam
Noord-Holland
Openingstijden
Winter
Zaterdag 14 november:
00:00 - 18:00
Zondag 15 november:
00:00 - 18:00
Website http://www.ceemyvision.com
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Agenda

Zaterdag 14 november Winter Demonstraties vloeiende kunstwerk
In mijn atelier zal ik een kleine galerie opzetten met een deel van mijn werk en ik zal de hele dag kleine demonstraties vloeiende kunstwerk technieken geven. Mensen die op mijn atelier bezoeken komen, kunnen deelnemen door de kleuren te kiezen.
Zondag 15 november Winter
In mijn atelier zal ik een kleine galerie opzetten met een deel van mijn werk en ik zal de hele dag kleine demonstraties vloeiende kunstwerk technieken geven. Mensen die op mijn atelier bezoeken komen, kunnen deelnemen door de kleuren te kiezen.

Deelnemende ateliers

Miranda-ART

Miranda-ART, bevindt zich in het voormalig wijkgebouw van Rijsbergen waar je een kleurrijke wandeling door atelier en winkel kunt maken. Waar de natuur, dieren en bloemen een plekje hebben gekregen op kleurrijk canvas, papier (aquarellen) en natuurlijke materialen.  Waar positieve energie centraal staat en waar je vast en zeker met...

Huiskamergalerie De Opkamer

Artibis - Wilma Klaver

Top