Locatie

Openingstijden

Agenda

Cee My Vision - NDSM Treehouse

Amsterdam

 

Ik ben Sarah Peña. Ik ben van origine Braziliaan, maar woon nu al twintig jaar in Nederland.

Ik ben een abstracte, vloeiende kunstschilder en een digitale abstract kunstenaar.

Sinds begin dit jaar heb ik mijn studio op de NDSM-werf in Amsterdam. Na 14 jaar kantoorbaan bij verschillende bedrijven was ik het eentonig leven beu, ik wilde iets creatiever gaan doen.

Ik had toen tijd om na te denken over wat ik in de toekomst wilde doen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Ik ontdekte toen vloeibare kunst en werd er helemaal verliefd op. Ik experimenteer met verschillende technieken en gebruik acrylverf, alcoholinkt en epoxyhars om abstracte kunst vol kleur, beweging en dimensionaliteit te maken.

Ik heb een fascinatie voor de kosmos en verwonder me over het universum, wat vaak terugkomt in mijn werk. De stroom tussen verschillende werelden inspireert mijn werk: creatief licht, kosmos, natuur, oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg.

Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs. Als ik schilder, voel ik een diepe vrede met mijn omgeving. Het is alsof je in kleurrijk water zwemt zonder nat te worden.

Ik wil andere mensen dezelfde ervaring bieden en hen op een ontspannen manier iets nieuws laten doen en met aandacht kunst maken. Daarom ben ik mijn studio begonnen, waar iedereen zijn abstracte meesterwerken kan maken. oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg. Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs.

 

Als ik schilder, voel ik een diepe vrede met mijn omgeving. Het is alsof je in kleurrijk water zwemt zonder nat te worden. Ik wil andere mensen dezelfde ervaring bieden en hen op een ontspannen manier iets nieuws laten doen en bewust kunst maken. Daarom ben ik mijn studio begonnen, waar iedereen zijn abstracte meesterwerken kan maken. oneindige verbeeldingskracht en de praktische realiteit van oorzaak en gevolg. Het is een geweldige ervaring om vloeibare elementen te manipuleren tot iets moois en expressiefs.

 

T.T. Neveritaweg 57 H4
1033 WB Amsterdam
Noord-Holland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Huiskamergalerie De Opkamer

Beelden van Eelse Bies en schilderijen van Nathalie Couret 

...

Atelier Bram de Winter

Schilderijen, beelden, glas-in-lood, gemengde technieken. Vooral in dit laatste voel ik me thuis; het opzoeken van de grensvlakken van verschillende kunstvormen en deze elkaar dan laten overlappen. Verder maak ik mijn zogenaamde  'bijschilderijen', op mijn website kunt u daar meer over lezen. Mocht u een notoir verzamelaar zijn dan wil...

Dick Schreinders

Dick Schreinders (1970) is een telg uit een kunstschildersfamilie Schreinders. Geboren in 1970, boven de galerie van zijn ouders in Beekbergen. Hij kreeg op jonge leeftijd les van zijn grootvader Ben J. Schreinders en zijn vader Dick sr. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Spanje. De natuur van de Marina...

De Witte Olifant

De Witte Olifant is een werkplaats voor beeldend kunstenaars met een verstandelijke
beperking gevestigd in Almere Haven.
Kunstenaars met een unieke kijk op de wereld die in hun kunstwerken tot uitdrukking komt. De Witte Olifant is een plek waar deze kunstenaars leren vertrouwen op hun eigen kijk op de wereld;...

Top