Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
12:00 - 17:00
Zondag 26 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
open
Omschrijving activiteit(en):
Alle deelnemende ateliers te bezichtigen
Activiteit(en):
open
Omschrijving activiteit(en):
Alle deelnemende ateliers te bezichtigen

Broedplaast de Steiger

Almere

Hier in Almere Haven hebben we het geluk dat er bij broedplaats de Steiger een waar scala aan kunstenaars te vinden is. Dit collectief heeft 8 verschillende locaties, waarin ruim zeventig creatieve ondernemers hun atelier, studio of werkplaats hebben. Van circulair meubilair, wol-en leerbewerking tot het maken van robots, je vindt er van alles. En… ze zitten allemaal op loop/fietsafstand van elkaar!

Al deze creatieve makers organiseren dat weekend gezamenlijk een leuke en veelzijdige route langs de meest uiteenlopende ambachten voor alle liefhebbers van kunst en creativiteit. Er wordt nog druk gewerkt aan een interactief programma, dus dat belooft een boeiende tour te worden. Kijk eens binnen in de werkplaats van deze beeldhouwers, kunstschilders, keramisten en textiel kunstenaars. Of zie wat er gebeurt achter de schermen van de fotografen, modeontwerpers, muzikanten, sieradenmakers, illustrators, en nog veel meer.

Je kunt natuurlijk veel mooie werken bekijken of je zoekt misschien nog iets voor die kale muur of een bijzonder kado. Wellicht heb je interesse in een workshop of cursus en kun je je hier meteen inschrijven voor je nieuwe hobby.

Houdt de website (https://broedplaatsdesteiger.nl/) en Instagram pagina (@broedplaatsdesteiger) in de gaten voor de laatste info over alle deelnemende ateliers.

de Steiger 206
1351 AW Almere
Flevoland

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Fotografie
  • Glas
  • Keramiek
  • Overig
  • Schilderijen
  • Sieraden
  • Textiel

Deelnemende ateliers

Studio Aryeh

STUDIO ARYEH, STAAT VOOR TOEGANKELIJKE SCHILDERKUNST. IK SCHILDER PORTRETTEN, DIEREN, SCÈNES IN REALISTISCHE STIJL.

 GEDEELTELIJK AUTODIDACT EN BEN STUDENT BIJ IRIS FREDERIX.

ONTWIKKELING DOOR EDUCATIE EN OEFENEN.

 

GerbrigLaanstra

Moderne wandsculpturen vervelen mij nooit. Ik loop er omheen en zie het lijnenspel tot leven komen. Ik experimenteer met basismaterialen als katoen, touw, zand of papier om abstracte vormen te creëren. Bij ieder werk heb ik zo mijn eigen gedachten, maar het staat je vrij om er jouw perspectief in te herkennen.

Tijdens de

Keramiek route: Elburg Oldebroek

Keramiek fietsroute van 21 km langs 5 ateliers: per fiets of auto. Verschillende opstap punten. Zie de afbeelding voor de route. Bij vragen kunt u contact opnemen met Frida Hengeveld. 
http://www.fridahengeveld.nl/

 

HET PAND

Vilten ornamenten, vilten hoofddeksels, viltkaarten en informatie over het zelf maken van een vilten voorwerp. Kleine en grote cadeaus, voor elk wat wils. Laat je inspireren. Welkom in Bussum. www.tinydegraaf.com 

Top