Locatie

Openingstijden

Agenda

Botanische tuin Kralingen

Rotterdam

Flip Kolet maakt tekeningen en aquarellen die een figuratie zijn van zijn leefomgeving. Stasdsgezichten, Landschappen maar ook wel interieurs. Als Urban Schetcher combineert hij zijn  tekenvaardigheid met commentaar op wat hij getekend heeft, bij wijze van getekende column.  Zo'n column zet hij elke week  op facebook : flipkolet@facebook.com. Hij tekent ook in opdracht en is momenteel bezig met een boek over bijzondere gebouwen. 

Onderschrift bij tekening Fundatie: Na het bezoek nog snel een schets van een klassiek gebouw met een  enorm springkussen erboven. 

Cederstraat 5 5
3061 HV Rotterdam Rotterdam
Zuid-Holland

  • Overig

Deelnemende ateliers

KurkKeurig_AnkePortier

Kurkkeurig herbruikt zorgvuldig uitgekozen onderdelen waaraan spelenderwijs een nieuwe functie gegeven wordt. Door het gebruik van deze materialen heeft elk ontwerp een unieke uitstraling met zijn eigen verhaal en karakter.

...

Kunstlokalen Zutphen

Kunstlokalen is een verzamelgebouw dat plaats geeft aan creatieve ondernemers die elk in een eigen discipline werken. Sieraden ontwerp van Atelier Eefje Dekker,  Atelier Carla Nederbragt met beeldende kunst,  Hoofdkantoor bijzaken met diverse projecten en Atelier Linde Leijh met schilderijen en fotografie. Ook is het een plek voor kunsteducatie.

...

Het Verschil

Naast vrij ruimtelijk werk, ontwerp en maak ik ook meubels. Van bijzettafels tot wandvullende kasten. Op de foto: Retro TV meubel

...

Marleen Revenboer

Hallo ik ben Marleen. Ben op veel manieren altijd creatief bezig. Zowel in de muziek (singer-songwriter met harp, zang, accordeon en piano) als in de schilderkunst: oliever, acryl en aquarel. Ik schilder graag op grote doeken met veel kleur. Diverse onderwerpen. Momenteel best veel portretten, ook van dieren....

Top