Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
12:00 - 17:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

ver-beeld

Rosmalen

www.ver-beeld.com 

Mijn naam is Carla Bogaard. Met verschillende materialen een verstilde compositie verbeelden op doek of papier, dat is wat ik doe.
Ik nodig u van harte uit  in mijn huiskameratelier/galerie waar ik u graag het ontstaan van mijn nieuwe werken op papier laat zien waar thee, pastelpotlood, houtskool en gesso mijn materialen zijn. 

  1. Samen met de kunstenaars Rietje de Bijl (schilderijen, boekobjecten), Elly Strang (keramiek, vilt) en Sandra van de Griendt (fotografie, tekenen) werk ik al enige tijd aan een gezamenlijk Ierlandproject: Onderstroom. Ieder verwerkt op eigen wijze en vanuit eigen discipline de ervaringen en impressies opgedaan in dit mystieke land van een stil verlangen. In mensfiguren en portretten probeer ik die sfeer te vangen. 

Tijdens het atelier weekend worden bij Sandra (Warnsveld) en in mijn atelier enkele werken van deze vier kunstenaars getoond.

Welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sluiskeshoeven 16
5244 GM Rosmalen
Noord-Brabant

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Back to Zero

Atelier Back to Zero is gevestigd op twee locaties in Zoutkamp:                                   Het jeugdgebouw van de hervormde kerk (Grachtstraat 12, Zoutkamp)                         Het linker pand van de 'gekleurde huisjes aan het water' (Reitdiepskade 21, Zoutkamp)

Te zien is onder meer: fundamentele kunst, minimalisme, glaskunst, Pop-art en assemblage kunst

Hubrecht Duijker – Vinpressionist

Vanwege de nog altijd geldende bezoek beperkingen kan mijn galerie in eerste instantie alleen VIRTUEEL worden bezocht. Hoe precies? Door naar www.vinpressionist.com te gaan. Want daarop worden al mijn werken getoond.

Wie vervolgens een of meer schilderijen in werkelijkheid wil zien - ze ogen áltijd fraaier dan op foto's -...

Atelier Eric Karel

Combineer je bezoek aan het gezellige Muiden met een bezoek aan mijn Atelier. Je vindt mijn atelier aan de Kazernestraat, net achter de terassen van Ome Ko en Graaf Floris bij de Sluis.

Ik vertel je graag over mijn atelier, de (on)handige tools die ik gebruik, en hoe ik een schilderij...

Sjef van Duin

Ik ben niet zozeer op zoek naar een resultaat. Het is eerder zo dat ik resultaat krijg uit een onbetrouwbare bron

...

Top