Locatie

Bert Broers

Waarland

Titel Expositie; "In Kannen & Kruiken". 

Bert laat zich al jaren inspireren door de onuitputtelijke  maten, vormen,kleuren van allerlei potten, flessen en vazen. Bert maakt zowel traditioneel als hedendaags schilderwerk en met "In Kannen & Kruiken " laat hij op verrassende wijze zien hoe je e.e.a kunt combineren in je interieur!  Met de deelname van de Noordhollandse keramisten in het dichtsbijzijnde dorp Dirkshorn en omgeving kunt u een prima kunstroute samenstellen ( zie overzicht deelnemende ateliers). Een bezoek aan het atelier van Bert Broers tijdens het Landelijk Atelier weekend is zeker de moeite waard! U bent van harte wekom!

Locatie De Streng 3
1738 CS Waarland
Noord-Holland
Openingstijden Zaterdag:
11:00 - 17:00
Zondag:
11:00 - 17:00
Website www. bertbroers.nl
Kunstsoorten
  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Overig
  • Schilderijen

Agenda

Deelnemende ateliers

Jolanda van Hattum/ Atelier Ludiek

Landelijke Atelierweekend open atelier/huis Atelier Ludiek.

Tijdens de landelijke Atelierweekend is het huis van Jolanda van Hattum geheel omgebouwd tot Galerie/Atelier. iedereen is welkom van 11.00 - 17.30 zowel op zaterdag als zondag.

In het schilder atelier boven in het pand zijn er demonstraties schilderen door deelnemers van Ludiek, Monique Haverkort,Marjan van...

Atelier Blommerde

Schilderijen en tekeningen, naar waarneming en verbeelding

...

Cultureel Centrum De Kameel

Loes laat werken zien van haarzelf, maar ook zijn er nog 3 gasten die ter plaatsen aan het werk zijn met acrylverf, pentekenen en mixed media.

Wat is er zoal te zien:Abstract werk van Loes Scholman, pentekeningen van Nol v.d. Hoef, acrylwerk van Netty Bosgoed, Wil Osterhaus en van Tineke Boeve.

Kom...

Atelier Da'Lin

Atelier Da'Lin is de werkplaats van Linda Moerland, beeldend kunstenares en docente.

Tijdens het Atelierweekend krijgen de cursisten van het Atelier alle aandacht met een grote Cursisten Expositie! 

 

 

...

Top