Locatie

Openingstijden

Zaterdag 11 November
11:00 - 17:00
Zondag 12 November
11:00 - 17:00

Agenda

Najaar 2023

Activiteit(en):
Kunstenaars aan het werk
Omschrijving activiteit(en):
Met name keramiek, schilderen en tekenen.
Activiteit(en):
Kunstenaars aan het werk
Omschrijving activiteit(en):
Met name keramiek, schilderen en tekenen.

Bergeijkse Kunstenaarsvereniging

Bergeijk

In het atelier van de Bergeijkse kunstenaars vereniging kun je 3 leden aan het werk zien:

Esther Hoskens
Eén van Esther's specialisaties is het maken van keramische gedenkkunst c.q. urnen. Dood Gewoon Kunst. Zowel voor kinderen, volwassenen als natuurlijk (huis)dieren. Wat is er mooier en passender om geheel naar eigen wens een handgevormde urn of (graf)gedenkkunst te laten maken. Het is een prachtige manier om uw dierbare(n) te blijven gedenken passend bij de persoon of (huis)dier. Esther's aanbod is ongekend groot en breed. Een urn of gedenkkunst kan bijv. gebaseerd zijn op hobby's van de overledene, zijn of haar passie, het sterrenbeeld, organische vormen of juist heel abstract. Met of zonder tekst. Zelfs een foto of vingerafdruk erop plaatsen behoort tot de mogelijkheden. Meer info via doodgewoonkunst.nl

Henny Herps
Het perspectief fascineert Henny enorm, zeker het oneindige ervan. Het is de basis voor zijn schilderijen, waarbij emoties, gevoelens en beleving op een verrassende manier in olieverf worden weergegeven. Het schilderij 'Schaakmat' geeft de complexiteit van het schaakspel weer, maar de spelregel die we het eerst leren is het stapelen van blokken.

Joseph van den Enden
Joseph legt u graag uit welke technieken hij toepast bij de realisatie van zijn keramische werkstukken. Dit varieert van draaien op zijn draaischijf, het gebruik van gipsen mallen tot de toepassing van handvormen. Ondanks zijn ruime kennis van keramische toepassingen volgt hij een keramiekopleiding aan de kunstacademie te Arendonk.

Dr. Rauppstraat 37
5571CD Bergeijk
Noord-Brabant

  • Beelden / ruimtelijk werk
  • Keramiek
  • Overig
  • Schilderijen
Top