Locatie

Agenda

Pop-up Atelier de Malerij

VEGHEL

De Malerij is gemakkelijk te vinden via de ingang bij de halfpipe. Rechtdoor langs links de receptie, door de glazen schuifdeuren vind je ons. Voor de gelegenheid is dit het pop-up atelier van LadyGurU Arts & Crafts. 

We zijn een fijne groep kunstzinnige vrouwen.

Mooie vrouwen die mooie dingen maken. LadyGurU Arts & Crafts is een platform dt vrouwen een welverdiend podium geeft en ze met liefde in het zonnetje zet. 

Laat ik een paar vrouwen aan je voorstellen. Hanneke en ik zijn zussen. We vinden het allbei fijn om dingen te bedenken en te maken. Flor is mijn schoondocht4er uit Peru. Zij is een multitalent en maakt prachtige dingen. We hebben allemaal onze eigen stijl. Hanneke maakt kleurige grappige decoraties en sieraden. Flor maakt mooie handige accessoires, kinderkleding en kinderbenodigdheden met enorm kunstzinnig vakmanschap. 

Marike ken ik van de middelbare school. Ze maakt prachtige tekeningen met tere haiku's en gevoelige aquarellen. Hieke heb ik leren kennen toen ze mijn boek vorm gaf. Ze maakt prachtige zoete tekeningen en heerlijke poezie. 

Esther ken ik in de eerste plaats van het opstellingenwerk. Zij maakt mooie originele halsbanden voor honden. Haar hond is haar inspiratie. Monique is een vriendin van Hieke. Zij maakt mooie en intrigerende kunstobjecten en schilderijen. 

Madelon is een vrouwen met een liefdevolle originele kijke op de wereld. Zij wordt gelukkig van creeren. Laila maakt indringend persoonlijk werk. Haar ervaringen vertalen zich in originele expressieve schilderijen. Christina maakt spirituele, intuitieve schilderijen en krijgt daarbij boodschappen door van engelen. 

Marie-Nel maakt prachtig kleurrijk werk. Els is een stoere glaskunstenares. Zij maakt bijvoorbeeld portretten in glas op bestelling. Janine heeft haar hart verloren aan de textielkunst. Ze maakt prachtig werk. En ik ben de sprituele kunstenares. 

We hopen iets positiefs bij te dragen aan jouw leven. Een verwondering, een inspiratie, een glimlach, schoonheid of iets liefs. 

We zien je graag in het alelier.

Heb je een vraag of wil je meer informatie of zou je je misschien bij ons aan willen sluiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via

mariejose.rietdijk@gmail.com  of 0618520041

Tot contact,

Marie José Rietdijk

10-12 Verlengde Noordkade
5462EH VEGHEL
Noord-Brabant

  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen
  • Textiel

Deelnemende ateliers

de Gruyterfabriek

De Gruyter Fabriek is een steeds belangrijk wordende hotspot voor o.a. creatieve atelierbewoners(sters) in en om Den Bosch.
De Gruyter Fabriek telt een aantal kunstenaars die in uiteenlopende disciplines werkzaam zijn en zij willen

Indenhof

Veel schilderwerk te zien  zowel boven in het huis  stillevens van 20/30  en ook grote van 100/100

alsook in de tuin in het atelier 200/200 dus groot.

Studio Claudia Blom

Dit is de gezellige studio en het atelier van Claudia Blom en Mike Graman. Er wordt hier in verschillende stijlen geschilderd, van moderne popart tot klassiek realisme. Ook is het een ontmoetingsplek voor wekelijkse schildergroepen en is deze ruime en lichte studio perfect voor workshops en andere groepsevenementen. 

Kunstwerkplaats art-co

Ik teken al jaren met pigment aangemaakt als inkt. Heerlijk vind ik dat.

Intuïtief starten en kijken wat er ontstaat. Kunst op tegel is zo ontstaan. Bijna elke dag teken ik in mijn

boekjes. Die gaan in mijn tas mee op reis. Kijken naar de wereld om je heen

is altijd een prima

Top