Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
11:00 - 17:00
Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Doorlopende workshops 'Zentangle' en workshop 'Collage'
Omschrijving activiteit(en):
Doorlopende workshop: Zentangle (fijne grafische meditatieve tekeningen maken) €10,- Hieke Stek Doorlopende workshop: Collage (dmv collage techniek een speciaal doosje maken) €10,- Monique Verhagen Verder zijn we aan het werk met: Glasmodellen, textiel, schilderen, tekenen , digi art
Activiteit(en):
Doorlopende workshop: Collage
Omschrijving activiteit(en):
Doorlopende workshop: Collage (dmv collage techniek een speciaal doosje maken) €10,- Monique Verhagen Verder zijn we aan het werk met: Glasmodellen, tekenen, textiel, schilderen, digi art

Pop-up Atelier de Malerij

VEGHEL

De Malerij is gemakkelijk te vinden via de ingang bij de halfpipe. Rechtdoor langs links de receptie, door de glazen schuifdeuren vind je ons. Voor de gelegenheid is dit het pop-up atelier van LadyGurU Arts & Crafts. 

We zijn een fijne groep kunstzinnige vrouwen.

Mooie vrouwen die mooie dingen maken. LadyGurU Arts & Crafts is een platform dt vrouwen een welverdiend podium geeft en ze met liefde in het zonnetje zet. 

Laat ik een paar vrouwen aan je voorstellen. Hanneke en ik zijn zussen. We vinden het allbei fijn om dingen te bedenken en te maken. Flor is mijn schoondocht4er uit Peru. Zij is een multitalent en maakt prachtige dingen. We hebben allemaal onze eigen stijl. Hanneke maakt kleurige grappige decoraties en sieraden. Flor maakt mooie handige accessoires, kinderkleding en kinderbenodigdheden met enorm kunstzinnig vakmanschap. 

Marike ken ik van de middelbare school. Ze maakt prachtige tekeningen met tere haiku's en gevoelige aquarellen. Hieke heb ik leren kennen toen ze mijn boek vorm gaf. Ze maakt prachtige zoete tekeningen en heerlijke poezie. 

Esther ken ik in de eerste plaats van het opstellingenwerk. Zij maakt mooie originele halsbanden voor honden. Haar hond is haar inspiratie. Monique is een vriendin van Hieke. Zij maakt mooie en intrigerende kunstobjecten en schilderijen. 

Madelon is een vrouwen met een liefdevolle originele kijke op de wereld. Zij wordt gelukkig van creeren. Laila maakt indringend persoonlijk werk. Haar ervaringen vertalen zich in originele expressieve schilderijen. Christina maakt spirituele, intuitieve schilderijen en krijgt daarbij boodschappen door van engelen. 

Marie-Nel maakt prachtig kleurrijk werk. Els is een stoere glaskunstenares. Zij maakt bijvoorbeeld portretten in glas op bestelling. Janine heeft haar hart verloren aan de textielkunst. Ze maakt prachtig werk. En ik ben de sprituele kunstenares. 

We hopen iets positiefs bij te dragen aan jouw leven. Een verwondering, een inspiratie, een glimlach, schoonheid of iets liefs. 

We zien je graag in het alelier.

Heb je een vraag of wil je meer informatie of zou je je misschien bij ons aan willen sluiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via

mariejose.rietdijk@gmail.com  of 0618520041

Tot contact,

Marie José Rietdijk

10-12 Verlengde Noordkade
5462EH VEGHEL
Noord-Brabant

  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen
  • Textiel

Deelnemende ateliers

Uit Haar Kunst

Altijd al nieuwsgierig geweest om een kijkje te nemen bij een schilder? Ben je benieuwd naar de materialen en de werkwijze? Heb je zelf zin om te leren schilderen? Je bent van harte welkom in mijn atelier dat schilderachtig gelegen is in een weiland omringd door het bos. Er zijn

KunstPost LOOkatie364

KunstPost op LOOkatie364 is een levendige broedplaats in de Haagse wijk Mariahoeve. Hier hebben niet alleen 13 kunstenaars hun atelier maar hebben ook verschillende sociaal/maatschappelijke organisaties en bewoners-initatieven hun werkplek zoals de taalschool VDZ die nieuwkomers Nederlands leren, Salsa Prisiri waar ook mensen in een rolstoel kunnen salsa dansen en

Nicole Verhalle

Wees welkom in mijn atelier aan huis. Beneden heb ik een tentoonstelling ingericht en is er koffie of thee bij Limburgse vlaai! 

De voorstellingen op kleurrijke doeken refereren aan de natuur. Ze bezingen landschap of andere thematiek maar zijn nooit naar de waarneming. Ze suggereren iets. Spreken tot de verbeelding. De

Atelier Brethonière

  • Inspiratie:

'Indonesia, negara ayahku'

'Indonesië, het land van mijn vader'

 

Uit bovenstaande tekst haal ik mijn inspiratie voor mijn portretten. Deze portretten maak ik met olieverf op paneel.

Wilt u ook een portret laten schilderen? Dan kan dat ook bij mij. In mijn atelier leg ik graag uit hoe

Top