Locatie

Openingstijden

Zaterdag 25 juni
11:00 - 17:00
Zondag 26 juni
11:00 - 17:00

Agenda

Voorjaar

Activiteit(en):
Doorlopende workshops 'Zentangle' en workshop 'Collage'
Omschrijving activiteit(en):
Doorlopende workshop: Zentangle (fijne grafische meditatieve tekeningen maken) €10,- Hieke Stek Doorlopende workshop: Collage (dmv collage techniek een speciaal doosje maken) €10,- Monique Verhagen Verder zijn we aan het werk met: Glasmodellen, textiel, schilderen, tekenen , digi art
Activiteit(en):
Doorlopende workshop: Collage
Omschrijving activiteit(en):
Doorlopende workshop: Collage (dmv collage techniek een speciaal doosje maken) €10,- Monique Verhagen Verder zijn we aan het werk met: Glasmodellen, tekenen, textiel, schilderen, digi art

Pop-up Atelier de Malerij

VEGHEL

De Malerij is gemakkelijk te vinden via de ingang bij de halfpipe. Rechtdoor langs links de receptie, door de glazen schuifdeuren vind je ons. Voor de gelegenheid is dit het pop-up atelier van LadyGurU Arts & Crafts. 

We zijn een fijne groep kunstzinnige vrouwen.

Mooie vrouwen die mooie dingen maken. LadyGurU Arts & Crafts is een platform dt vrouwen een welverdiend podium geeft en ze met liefde in het zonnetje zet. 

Laat ik een paar vrouwen aan je voorstellen. Hanneke en ik zijn zussen. We vinden het allbei fijn om dingen te bedenken en te maken. Flor is mijn schoondocht4er uit Peru. Zij is een multitalent en maakt prachtige dingen. We hebben allemaal onze eigen stijl. Hanneke maakt kleurige grappige decoraties en sieraden. Flor maakt mooie handige accessoires, kinderkleding en kinderbenodigdheden met enorm kunstzinnig vakmanschap. 

Marike ken ik van de middelbare school. Ze maakt prachtige tekeningen met tere haiku's en gevoelige aquarellen. Hieke heb ik leren kennen toen ze mijn boek vorm gaf. Ze maakt prachtige zoete tekeningen en heerlijke poezie. 

Esther ken ik in de eerste plaats van het opstellingenwerk. Zij maakt mooie originele halsbanden voor honden. Haar hond is haar inspiratie. Monique is een vriendin van Hieke. Zij maakt mooie en intrigerende kunstobjecten en schilderijen. 

Madelon is een vrouwen met een liefdevolle originele kijke op de wereld. Zij wordt gelukkig van creeren. Laila maakt indringend persoonlijk werk. Haar ervaringen vertalen zich in originele expressieve schilderijen. Christina maakt spirituele, intuitieve schilderijen en krijgt daarbij boodschappen door van engelen. 

Marie-Nel maakt prachtig kleurrijk werk. Els is een stoere glaskunstenares. Zij maakt bijvoorbeeld portretten in glas op bestelling. Janine heeft haar hart verloren aan de textielkunst. Ze maakt prachtig werk. En ik ben de sprituele kunstenares. 

We hopen iets positiefs bij te dragen aan jouw leven. Een verwondering, een inspiratie, een glimlach, schoonheid of iets liefs. 

We zien je graag in het alelier.

Heb je een vraag of wil je meer informatie of zou je je misschien bij ons aan willen sluiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via

mariejose.rietdijk@gmail.com  of 0618520041

Tot contact,

Marie José Rietdijk

10-12 Verlengde Noordkade
5462EH VEGHEL
Noord-Brabant

  • Glas
  • Overig
  • Schilderijen
  • Textiel

Deelnemende ateliers

Wetlands Gallery Kultuurfabriek kooi-aap

“Als fotograaf kom ik overal. Bij de echte cowboys in de afgelegen gebieden van de USA. Bij rockers achter het podium.
Bij de topmodellen in de studio. Bij schrijvers in de slaapkamer.
En waar ik ook ben, ik wil daar het beeld creëren waardoor de werkelijkheid boven zichzelf uitstijgt.”

Unit25

Een creatieve studio. Workshops | lessen | circulaire sieraden | beelden | schilderijen |muziek | creatieve coaching |

De plek voor jou om nieuwe dingen te leren!

Open op beide dagen in Broedplaats De Blauwe Reiger

Atelier Golden Spike

Onder de titel 'Golden Spike' toont bioloog/geoloog Elsbeth Pluimers letterlijk en figuurlijk een beeldtaal van haar fascinatie voor het ontstaan van de aarde. Vanuit haar kennis van de aardwetenschappen en Aziatische tradities maakt zij haar werken in klei, brons en glas. Haar speurtocht begon ooit in het fossielenkabinet van Teylers

Paul Van Geert

In mijn atelier, een grote schuur in het prachtige Drentse dorp Westervelde, staan een 70-tal grote, vrijstaande, mobiele schilderijen opgesteld. Samen vormen zij het "Bois d'Amis", een kunstproject waarin ik de mensen uit mijn onmiddellijke omgeving verbeeld, meestal levensgroot. Het bezoek aan het atelier is een wandeling door 25 jaar

Top