Locatie

Openingstijden

Zaterdag 26 juni
12:00 - 17:00
Zondag 27 juni
12:00 - 17:00

Agenda

Attic-Art / Jacqueline Nieuwendijk

Almere

Jacqueline maakt mixed media schilderijen. Na een korte opleiding gemengde technieken een aantal jaren geleden, heeft zij haar hart verloren aan het creëren van redelijk grote artworks die gekenmerkt worden door kleurrijke composities van allerlei soorten materialen.

Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, vooral wildlife, maar ook kringloopwinkels, rommelmarkten en al het moois wat daar verkrijgbaar is en te gebruiken in haar art, prikkelen haar creativiteit.

Zij speelt graag met stof, papier, behang, verf, stempels etc. Haar creativiteit kent daarin geen grenzen; wel moet een compositie altijd kloppen qua kleurgebruik, en van dichtbij valt er veel te ontdekken in haar mixed media schilderijen.

Wees welkom op de atelierdagen van creatieve broedplaats de Blauwe Reiger, en maak kennis met deze veelzijdige techniek. Workshops kunnen op afspraak geboekt worden.

de Steiger 77
1351 AE Almere
Flevoland

  • Schilderijen

Deelnemende ateliers

Atelier Wim Zwijsen en Helma van Kleinwee

Textielobjecten en schilderijen van Helma van Kleinwee.

Schilderijen en follie-constructies van Wim Zwijsen

...

Hubrecht Duijker – Vinpressionist

Vanwege de nog altijd geldende bezoek beperkingen kan mijn galerie in eerste instantie alleen VIRTUEEL worden bezocht. Hoe precies? Door naar www.vinpressionist.com te gaan. Want daarop worden al mijn werken getoond.

Wie vervolgens een of meer schilderijen in werkelijkheid wil zien - ze ogen áltijd fraaier dan op foto's -...

Het Verschil

Naast vrij ruimtelijk werk, ontwerp en maak ik ook meubels. Van bijzettafels tot wandvullende kasten. Op de foto: Retro TV meubel

...

atelier ''Textielkunst en meer''.

Openingstijden: zaterdag 26 juni van !2.00 uur -17.00 uur

                            zondag 27juni van 12.00 uur -17.00 uur.

DEMONSTRATIE met de vrije hand borduren op de naaimachine za. en zo. om 16.00 uur Op een schilderachtige manier schilderen en tekenen...

Top